Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Podłączenia subwoofera i wzmacniacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem ze temat sie juz tutaj pojawiał, naczytałem sie troche,jednak dalej nie wiem jak podłaczyc nowo zakupiony sub (800w 250rms + wzmacniacz Blaupunkt GTA 270 420wat 200rms). w mojej audiczce mam navigation plus i nie chce tego zmieniac:)nie jestem pewien czy moje radio ma wolne miejsce na czincze:)po tym co przeczytałem wnioskuje ze jednak nie:/ słyszałem o mozliwości podpiecia sie pod seryjny wzmacniacz zamontowany z tyłu auta. czy ma ktos jakies doswiadczenie w podłączaniu czegoś takiego? prosze o pomoc [br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 18:01_________________________________________________i jeszce jedno któredy najprosciej poprowadzić kable zasilajace wzmacniacz? chciałbym poprowdzic je jakos pod autem tzn na zewnatrz;) prosze o pomoc a najlepiej zdjecia jezeli jest taka opcja[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 18:04_________________________________________________kod wzmacniacza tego oryginalnego 8E9 035 223 mam rozpiske kabli w kostce jakie wchodza do tego wzmacniacza jednak nie wiem jak wpiac sie z czinczami

moze ktos ma juz to za SOBĄ??????

Opublikowano

a ja się podpiąłem bezpośrednio pod naviplus(nie trzeba pod wzmacniacz), wystarczy mieć rozpiskę kostki w radiu i wyprowadzić sobie sygnał po niskiej czyli chinch...

[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 20:01_________________________________________________rnse

w kostce C

8 - masa wspólna (dla dwóch chinch)

5 - lewy tył (np chinch czerwony)

11 - prawy tył (np chinch biały)

schowek01v.jpg

Opublikowano
  • Autor

jednak mi bardziej pasuje ta kostaka przed wzmacniaczem jest blisko i problem z polozeniem chinchy z głowy pozostanie tylko pociagnac kabel zasilajacy wzmak :rolleyes:

tylko jak to podłączyc???? :mysli:????

Opublikowano

żaden problem, zobacz jaki kolor kabli wychodzi z tych pinów, popatrz jakie wchodzą do wzmacniacza i tyle...

proste jak.... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

czyli mam sie podpiac pod kable wchodzace do wzmacniacza czy wychodzace(na oryginalna tube)????

Opublikowano

wchodzące do wzmaka, jeśli chcesz iśc po niskiej czyli chinch :)

Opublikowano
  • Autor

okey. ale jak to zrobic? mysle ze srodek chincha ma isc pod sygnał (a ten drucik naokoło (czyli masa?) do masy w kostce?[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 13:03_________________________________________________znalazłem rozpiske po niemiecku

1 low signal rechts --- tu srodek prawego chincha?????

3 low signal links ---- tu srodek lewego????

9 remote ( czyli tam podlacze ten kaabelek od wlaczania i wylaczania)

22 masse

2 gemeinsame masse

to gdzie ta mase od chinchy???

Opublikowano

masa jest wspólna, zwijasz masę z dwóch chinch razem

zobacz jaki kolor ma kabel wychodzący z pinu nr 8 w kostce C w radiu i podłącz masę pod ten kolor we wzmacniaczu