Tonik Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Cześć wszytskim, mam pytanie czy ktos w mojej okolicy (GLIWICE) dysponuje może VAGiem abym mógł podjechać i zdiagnozowac problem? Dodam, że moja żona mogła dziś energiczniej niż zwykle użyć klaksonu - może to było przyczyną. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Tonik
diman Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Cześć wszytskim, mam pytanie czy ktos w mojej okolicy (GLIWICE) dysponuje może VAGiem abym mógł podjechać i zdiagnozowac problem? Dodam, że moja żona mogła dziś energiczniej niż zwykle użyć klaksonu - może to było przyczyną. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Tonik kolego podjedz na spota na arene w piatek napewno cos poradzimy na twoj problem
diman Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Mogę jeździć z tą kontrolką? mozesz bez problemu lecz nie dzialaja ci poduszki jak cos w tym czasie
Wihajster Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Mogę jeździć z tą kontrolką? możesz ale poduchy nie działaja
Tonik Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Opublikowano 18 Lipca 2010 Mogę jeździć z tą kontrolką? możesz ale poduchy nie działaja hmm... W C2 nie miałem poduch, Sierra i Essi też nie miały więc jakoś przejeżdzę chyba do piątku. Denerwuje mnie to bo kontrolka jest czerwona. Mam nadzieję, że 3 dni po piątku wystarczą mi na usunięcie ewentualnej usterki bo mam wyjazd.
diman Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Mogę jeździć z tą kontrolką? możesz ale poduchy nie działaja hmm... W C2 nie miałem poduch, Sierra i Essi też nie miały więc jakoś przejeżdzę chyba do piątku. Denerwuje mnie to bo kontrolka jest czerwona. Mam nadzieję, że 3 dni po piątku wystarczą mi na usunięcie ewentualnej usterki bo mam wyjazd. jak tak bardzo ci zalezy to mozemy sie ustawic gdzies wieczorem w knurowie to ci sprawdze co to jest jak da rade to usuniemy blad reszta na pw
Rekomendowane odpowiedzi