Opublikowano 20 Lipca 201016 l Witam wszystkich czytających. Jest takie pytanie: Czy pompą paliwa, mogę jakoś opróżnić zbiornik zalany benzyną zamiast olejem napędowym? Z góry dziękuję za pomoc.
Opublikowano 20 Lipca 201016 l http://allegro.pl/item1155559212_pompka_do_spuszczania_paliwa_wody_powietrza_pompa.html - ja ostatnio wypompowałem tym jakieś 30l z baku bez żadnych problemów, idzie bardzo szybko. Jedynie trzeba by trochę przedłużyć ten wąż który wkłada się do baku.
Opublikowano 20 Lipca 201016 l Autor Dzięki za info, ale trochę mi się spieszy. Wkładając wąż przez wlew udało mi się spuścić około 40l. Niestety 20l jeszcze w środku. Pomyślałem, że po co dodatkowa pompa? Przecież w zbiorniku jest pompa wystarczy zdjąć odpowiedni wężyk i już... ale czy to tak rzeczywiście jest?
Opublikowano 20 Lipca 201016 l no AVF ma elektryczną pompę w baku, tutaj jak to się robi w corolli: dumb woman puts diesel in a gas corolla
Opublikowano 20 Lipca 201016 l Autor Jak widać, chyba jednak można :-) Zastanawiam się, czy po przekręceniu kluczyka pompa chodzi cały czas? Dlaczego ten gostek z filmu, demontował kanapę i zasilał pompę z prostownika? No i który wężyk zdjąć? Juto będę próbowal. :-)