fooxes Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam Posiadam audiczke i mam problem.. chcialbym zmienic kod. ponieważ guziczki powoli pokazują slady zużycia a niewiem jak to uczynić ponieważ audiola przyjechała z belgii i nigdzie niemam w papierach do czegos tego instrukcjii szuakalem na necie ale nic nie moge znalesc moze ktos sie spotkal z takim czyms ? dokladniejesze zdjęcie załącze jak wroce do domciu.. czyli po 28 jeszcze fotek nie umiem dodawać więc wrzucam linka ( po lewej przy kierownicy ) http://img526.imageshack.us/my.php?image=panelcj1.png czyżby nikt nie wiedział jak to zrobic? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Pewnie nikt, bo to jest jakiś przeszczep niefabryczny. Podaj jakieś dane może co pisze na tym ustrojstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fooxes Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 to tak są tam jakies 2 napisy teraz niepamietam co tam pisalo ;/ ale szukałem w googlach i nic :| za 10 dni napisze i wrzuce dokladne foto ;] [br]Dopisany: 18 Sierpień 2007, 13:46 _________________________________________________napis : PATENT-DESIGN sorka za zdjęcie ale zrobiłem dwa i oba tak wyszły;/ jak będzie trzeba to zrobię następne dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neever Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ja mam to samo w swojej audi. Auto również z belgii. W/g mnie powinna być możliwość zmiany kodu ale to musisz kombinować na centralce. Takie coś to jest montowane osobno ponieważ oryginalnie w audi napewno tego nie montowali. Ps. To jest nic innego jak odcięcie zapłonu więc w każdej chwili możesz to usunąć. A centralka od tego znajduje się pod kierownicą dość solidnie ukryta. przynajmniej tak jest u mnie:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fooxes Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a Ty nie zmienilases?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neever Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja nie zmieniałem ale również bym mósiał bo mam wytarte przyciski. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fooxes Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 jak bedziesz coś robil to odezwij sie chetnie zobacze jak to sie robi ;p umnie juz na jednym porzycisku odpryskl plastik ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi