vito86 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam Proszę o pomoc odnośnie mojego audi, koledzy mam taki problem mianowicie po odpaleniu silnika ani dmuchawa sie nie zakańczają a wyświetlacz nic nie pokazuje, nie zwróciłem na to uwagi i po kilku kilometrach poczułem zapach jakby zwarcia instalacji natychmiast sie zatrzymałem otworzyłem maskę nie gasząc silnika i stwierdziłem tez ze klimatyzacji zele pracuje(dziwny dźwięk) natychmiast silnik i probowałem ustalic przyczynę awarii. Po krótkim czasie nic nie znalazłem odpaliłem silnik i wszystko tak jakby wrócili do normy. Pojechałem na komputer, okazalo sie ze podpiecie nic nie wykazalo, wracając do domu ponownie przytrafia mi sie ta przygoda wiec powtórzyłem czynności zgaszenie potem ponowne odpalenie silnika i wszystko gralom, ale nie mocze mi to dach spokoju ponieważ wybieram sie w duga trasę i nie chce aby cos poważniejszego sie wydarzyli w drodze. Jeżeli kto kolwiek zna rozwiązanie ewentualnie jest wstanie podpowiedzieć mi co mógłbym zrobić aby ten problem zlikwidować proszę o szybka odpowiedz. Czy przyczyna tej awarii mocze bycz wysoka temperatura otoczenia, zostawiłem samochód na kilka godzin w celnym słońcu na parkingu w pracy. Pozdrawiam Vito86
wojtek26 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Sprawdz błedy na klimatroniku jezeli sprężarka wydawała dziwne dzwieki to nie jest to dobry znak, moze łozysko
Rekomendowane odpowiedzi