Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Problemy z wymianą amortyzatora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wymieniłom amortyzatory tylnie i mam stuki nie wiem czy dolne mocowanie lezy na swoim miejscu,czy ta gruba tuleja ma byc do strony koła czy odwrotnie.

Opublikowano

odwrotnie, cienka tuleja ma byc od strony koła, ale napewno dobrze wszssytko skręciłes? górna poduszka podkładka, kąt 45 itd?

Opublikowano
  • Autor

podkładki nie dałem dzieki za podpowiedz[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 10:19_________________________________________________podkładka jednak jest z tym katem nie wiem o co chodzi

Opublikowano

podkładki nie dałem dzieki za podpowiedz[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 10:19_________________________________________________podkładka jednak jest z tym katem nie wiem o co chodzi

kąt 45 jest po to ze jak załozyl amor to jest wyosiownay czyli pasuja dziury an sruby gornego mocowania i dolnego po skreceniu nie mozna po skreceniu kręcic nim zeby na otwór weszło wiesz o co mi chodzi?

Opublikowano
  • Autor

dzieki bardzo dzisiaj zamontuje go jeszcze raz[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 10:33_________________________________________________jeszcze pytanko najpierw mocujemy gorne sruby ale tak zeby nie skrecajac amor pasował do dolnego mocowanie ?

Opublikowano

Mozesz przykrecic tylko nie dociągac, al epo przykreceniu góry dół musi CI pasowac a nie ze jest przestawiony i obracasz go na siłe, jak łapniesz wszytko to dociagasz na tulei mozno a gorne mocowanie amora z czuciem :)

Opublikowano
  • Autor

po pracy odkrecam i składam na nowo dzieki za podpowiedzi