Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAB] Problem z maskownicą obok zegarów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odskoczyla mi czesc srebrnej maskownicy obok zegarow (z prawej strony zegarow)

zdjecia:

H4Mi9.jpg

H4ONi.jpg

H4Rhr.jpg

Stwierdzilem ze puscila jedna z "szyn" mocujacych na tej srebrnej maskownicy, musze to po sklejac lub wymienic caly element i tu moje pytanie na czym sie trzyma ta maskownica? wystarczy po podwazac ja troszke i po wyskakuje z zaczepow? czy trzeba bardziej kombinowac?

Dziekuje i pozdrawiam!

[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 12:29_________________________________________________nikt sie tym nie bawil??? :)[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 10:37_________________________________________________up

Opublikowano

nie mam b8 (na szczescie) wiec nie pomoge ale nie mozesz z tym jechac do serwisu ? O ile masz gwarancje.Nowe auto za ponad 100 tys do tego audi i takie buble....

Opublikowano
  • Autor

gwarancja sie skonczyla w kwietniu :P

Pytam sie tylko czy ktos wie (wkoncu to forum a4 ktos powinien wiedziec) jak to jest przymocowane czy tylko na zaczepy w stylu "wypnij/wepnij" czy tez jest to bardziej skomplikowane...

Opublikowano

gwarancja sie skonczyla w kwietniu :P

Pytam sie tylko czy ktos wie (wkoncu to forum a4 ktos powinien wiedziec) jak to jest przymocowane czy tylko na zaczepy w stylu "wypnij/wepnij" czy tez jest to bardziej skomplikowane...

raczej na zaczepy bo czegos takiego sie nie klei wiec albo zaczep pekl albo jest miekki i puscil

pozostaje ci albo docsinac ten element mocno na probe albo rozberac co trzeba - ja bym to rozebral i zamocowal raz a dobrze

Opublikowano
  • Autor

konkretnie to puscila "listewka" na maskownicy trzymajaca zaczepem owa maskownice do deski :)

Chodzi mi tylko o to czy cala ta maskownica trzyma sie TYLKO na takich zaczepach... czy tez na jakis srubkach?