Jack_sztywny Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam. Po odłączeniu akumulatora przestał działać przycisk MODE na kierownicy.Po naciśnięciu przycisku MODE FIS pokazuje NO FUNKCION (ten drugi z takim głośniczkiem też nie działa). Radio zamontowane to SYMPHONY z systemem BOSE. Może w jakiś sposób koduje się lub programuje ten przycisk. Regulacja głośności i zmiana kanałów działa poprawnie. Kierownica i przyciski wygląda tak samo jak na stronie http://forums.audiworld.com/a4b7/msgs/57043.phtml Pozdrawiam Jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A działa ci wybieranie głosowe w zestawie do fona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ale wychodzimy z zalozenia , ze wczesniej Ci dzialalo ? Bo u mnie np w ogole nie dzialaja te przyciski od poczatku bo nie mam tej opcji zainstalowanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 u mnie działa... ale telefonu nie mam więc nic z tego (brakuje mi nakładki, podstawe mam(...w każdym bądź razie po naciśnieciu mode jakaś baba coś do mnie mówi po niemiecku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack_sztywny Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 U mnie niestety też nie ma telefonu a po naciśnięciu pojawia się NO FUNCION a w głośnikach niema żadnego komunikatu. Skoro u niektórych z was działa to co możecie za pomocą tego przycisku zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 kuku chyba sobie moga zrobic, tylko do obsługi modułu telefonicznego nic wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi