Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Mycie, czyszczenie przyciemnionych szyb.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów :hi:

Szukałam tematu,ale nie znalazłam a jestem bardzo ciekawa więc od razu przejdę do konkretów. Tak więc jak w temacie ... w jaki sposób posiadacze jakże pięknych autek z przyciemnionymi szybami dbacie o swoją przejrzystość :notworthy: pomijając fakt,że sami sobie ją pogorszyliśmy :tongue4: ale konkretnie:

-czym myjcie szyby wewnątrz samochodu

-używacie jakiś środków chemicznych bez obawy o swoją folię??

A może macie jakieś inne sposoby by widoczność była dobra a nie "pomazana" :kox: jeśli tak mogę się wyrazić.

Pozdrawiam wszystkich audimaniaków :good: OOOO

Opublikowano

ja moje szyby i przyciemnione i nie przyciemnione myje bez żadnej chemii zakupiłem szmatkę z mikrofibry i czystą wodą wszystko ładnie pięknie schodzi :kox: polecam wszystkim ten wynalazek ja konkretnie kupiłem zestaw szmatek z mikrofibry były tam 4 szmatki 1 uniwersalna 2 szyby i lustra 3 tv i monitory 4 gofrowana też uniwersalna do np kurzu czy tam czegoś i polecam nie zostawiają smug na aucie ani na szybach swietna sprawa

Opublikowano

ja myje zwykłym płynem do szyb i nic się nie dzieje :naughty: prócz przedniej to mam wszystkie przyciemnione :cool1:

Opublikowano

Kiedyś próbowałem na taniej folii płynem do szyb-po pewnym czasie ZMYWA !!!!!!

Opublikowano

Folię na szybach można czyścić prawie wszystkimi dostępnymi środkami do mycia szyb - warunek nie mogą być na bazie amoniaku lub octu !!! Natomiast do wycierania może może być ściereczka , szmatka , ręcznik papierowy (najlepiej bezpyłowy bo nie rozpada się pod wpływem wody) lub inna mikrofibra :decayed: , byle by nie było to nic ostrego aby nie porysować folii :>

Opublikowano

Wszystko co dostępne na rynku do mycia szyb ( bez zawartości amoniaku i pochodnych )

A tak naprawdę wszystko ..... jedyny warunek - nie dozować bezpośrednio na szybę z folią ( psiknąć na szmatkę , ręcznik ) i umyć powierzchnię pokrytą folią :kox: