Jump to content

kylo5

Pasjonat
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Seller statistics

  • 0
  • 0
  • 0

Community Reputation

0

About kylo5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Witam i mnie problem dopadl sprzeglo wymienione przy 137tys obecnie 157 kpl z dwumasa slizga sie na 4 i 5 biegu glownie prosze o pomoc
  2. Zostal mi nowy bo przez pomylke wzielem do nowszego 14gwint moge tanio sprzedac
  3. mam podobny objaw ktory to wezyk masz foto?
  4. mialem to samo sucho w filtrze brak bledów na vagu pompa paliwa nie pompowala uszkodzony byl przekaznik
  5. zdejm wezyk od filtra paliwia i zobacz czy jest ropa w filtrze
  6. ile w aso kosztuje godz roboty bo turbo tak okolo 4h ?
  7. mialem podobny przypadek u mnie uciekalo cisnienie z ukladu mialem twardy pedal chamulca wymiana gumki rozwiazala problem temat omawiany na forum byl
  8. udalo sie uruchomic walniety byl jeszcze przekaznik
  9. pompa wymieniona niestety dalej nie pali paliwo dochodzi do filta prosze o pomoc
  10. w avancie tez ? czyli kolo kola zpasowego niech szuka?
  11. mozna o info jak dostac sie do pompy?
  12. dziekuje za pomoc wszystkim poinformuje jak bedzie cos jasniej jutro [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:04_________________________________________________panowie dzwonil mechanior u mowi ze nie ma pompy pod siedzeniem :disgust:chce zbiornik wyciagac
  13. mechanik dzwonil do mnie mowil ze dobry przekaznik i bezpiecznuk jest jaka tam pomka idze bo chce mi jakiegos chinola wstawic?
×
×
  • Create New...