Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Sonda problem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wymieniałem sondy w audicy hmm 2 razy i znów jest ten problem

http://img697.imageshack.us/img697/7544/sondak.jpg

czy ktoś może mi powiedzieć czy co mam reklamować 3 raz? (oczywiście dostanę pewnie nową bo wtedy też ten sam problem był) czy jeździć ?

błąd kasuje przejadę się samochodem i znów pojawia... na LPG i na benzynie.

Opublikowano

sprawdź wtyczkę w aucie i wiązkę od strony auta czy jest przejście sygnału od ecu do gniazda sondy

Opublikowano
  • Autor

a jaki masz sposób masz na sprawdzanie? miernikiem ? bo mam 4 kable od kostki do sondy. i każdy kabel z osobna sprawdzić? czy nie jest przerwany?

ale problem pojawia się po wymienianie sondy po kilku miesiącach ale sprawdzić przewody nigdy nie zaszkodzi. [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 21:08_________________________________________________Dodam jeszcze ze przy prędkościach 130 (na zimnym silniku) strzela z wydechu gdy jadę 130 km\h i hamuje silnikiem dodaje gazu i buch :) strzela z rury dosyć mocno. [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 12:09_________________________________________________wymieniłem sondę już nie ma problemów a może ktoś mi odpowiedzieć na pytanie czy to normalne ze wymieniam już 3 raz? i każda lata około pół roku ? zawsze siada podgrzewać jakiś w sondzie. co może być powodem zakładając że samochód psuje?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobic:/

tez juz myslalem o wymianie sondy ale moze to tez byc problem w komputerze ktory jest w prawym gornym rogu pod maska(tak slyszalem). no i teraz mam dylemat co zrobic... jutro bede mial schemat budowy tego komputerka i moze cos da sie zrobic bez wydawania kasy :) jak cos da sie zrobic to wstawie zdjecie tego schematu :)