Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Opony przod 215/45/17, tyl 235/45/17. Jaka szerokosc alu do tego??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby nie było kłótni o szerokość felgi względem opony, wklejam kawałek artykułu z tabelką :>:

felga1xs9.th.jpg

235mm opona, felga od 7-9", zalecane 8"

to wogole nie ma nic wspolnego z tym o czym tutaj mowimy. ta tabela pasuje ale do opon z duzym profilem,, a nie do opon niskoprofilowych :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Ja na tyle mam 235 na alu 7,5J i nie pododba mi sie to wogole, balonowato to wyglada.

Troche sie zdupilem bo na przodzie mam 215/45/17 na tyl chcialem wrzucic tez 17 szerokosc 235 i profil ktory porownojac z przednia opona wygladal by identycznie, a wzialem 45. Profil niby ten sam ale roznica w wysokosciach opon jest. Moglem wziasc profil 40 wtedy by wygladaly identycznie. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. A tak tylne gumy sa ciut wieksze od przednich. A tych alusow w komplecie 4 sztuk a dwa rozmiary (7,5J i 8,5J) to za cholere nie widze, na oczy rzucily mi sie tylko jedne ale kompletnie mi sie nie podobaly. Co za kibel ....

Opublikowano

nie bylo by problemu z quattro :polew: cztery takie same gumy i święto :gwizdanie:

Opublikowano
Troche sie zdupilem bo na przodzie mam 215/45/17 na tyl chcialem wrzucic tez 17 szerokosc 235 i profil ktory porownojac z przednia opona wygladal by identycznie, a wzialem 45. Profil niby ten sam ale roznica w wysokosciach opon jest. Moglem wziasc profil 40 wtedy by wygladaly identycznie. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.

wiem o co ci chodzi. wiekszosc osob mysli ze profil 45 w kazdej oponie ma tyle samo cm, a to nie prawda :wink4: