andrzejpiotrków Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Witam wszystkich,mam maly problem,ale dla mnie spory.Nie dziala mi tylne swiatlo,to ktore dziala wtedy jak sie wlacza swiatla mijania.Sprawdzilem zarowke,jest ok, wiec moze bezpiecznik?Z prawej strony dziala normalnie.Jesli bezpiecznik to ktory?Jeszcze jedno pytanie-z lewej strony z tylu mam 4 zarowki a z prawej 3(nie ma tej na samej gorze chyba od cofania)czy tak ma byc czy wlozyc tam zarowke?Wiemze niektorym moje pytania wydadza sie dziwne,ale dysponuje mala iloscia czasu,wiec nie mam kiedy posprawdzac i poeksperymentowac.Z gory dzieki za pomoc i wyrozumialosc.
Gość spedyt Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Najważniejsze to napisz jaki model i jaka wersja nadwozia :bicz3:
wesoly1601 Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Ehh... więc z lewej strony jest przeciwmgłowe światło!! = jedna żarówka więcej! a problem ze świeceniem? może pierw sprawdź czy do płytki dochodzi prąd? a jak nie to sprawdź styki, te blaszki może do góry trzeba podgiąć? Trochę pomysłu!!
ykk Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Przeciwmgielne z tylu jest tylko z lewej strony.. I chyba mozna miec tylko 1. Ale na upartego mozesz obciac zaslepke i wlozyc zarowke. Pytanie tylko po co?
andrzejpiotrków Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 Sorry,musze napisac w profilu, a4 1.8 kombi 125ph 1998[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2007, 11:06 _________________________________________________Naprawione,dzieki wesoły1601,okazalo sie,ze styki zasniedzialy,wszystko gra.Wzamian moge sluzyc radami odnosnie szyb samochodowych,pracowalem w tym kilka lat(montaz,naprawy itp) prosił cię moderator o zmianę tematu (podanie informacji). stosuj proszę 2 punkt regulaminu
wesoly1601 Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 w końcu ma się zawód elektromechanika pojazdów samochodowych <lol2>
andrzejpiotrków Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 prosił cię moderator o zmianę tematu (podanie informacji). stosuj proszę 2 punkt regulaminu czy ktos wie o co chodzi bo ja nie bardzo? Jakbyś przeczytał regulamin i przyglądnął się jak zatytuowane są tematy to byś wiedział o co chodzi [spedyt]
Rekomendowane odpowiedzi