Ciepły Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Wczoraj wszystko chodziło normalnie aż do popołudnia odpaliłem samochód wrzucam jedynkę chce ruszyć a tu podczas ruszania poczułem szarpanie jakby w okolicach filtra powietrza wrzuciłem wsteczny i okazało się że też szarpie jest to przy niskich obrotach. Gdy wcisnę więcej gazu szarpanie także jest wyczuwalne lecz nie mam problemów z ruszaniem. Trochę poczytałem i zastanawiam się czy czasem nie będzie to wina poduszki pod silnikiem może ktoś z Was miał problemy tego typu i jest w stanie mi pomóc. Dodam jeszcze że dziś moja druga połowa delikatnie ruszała a ja patrzyłem na silnik i faktycznie przy ruszaniu delikatnie drży i rusza się.
adrianus Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 z mojego doswiadczenia to nie bardzo to wskazuje na poduche pod silnikiem, chociaz moze ktoras padla. jak mialem paska b3 i zerwala mi sie przednia poducha to nawet na pol sprzegle nie moglem ruszyc, bo tak silnikiem napieprzalo, 2 kilometry na wstecznym musialem jechac, bo wtedy szlo elegancko, bez zadnnych szarpniec:) jak piszesz ze dynamicznie ruszajac az tak nie trzesie, nie wali, to moze to masz padniete wachacze, albo jakies luzy na wyrobionych przegubach
Rekomendowane odpowiedzi