mariuszsmietana Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Witam. Moj problem polega na tym ze nie potrafie wyciagnac radia. Mam specjalne kluczyki. Lewa strone radia lapie. Wyciaga. Ale jest problem z prawa strona. Byc moze sa uszkodzone te blokady w radiu ktore trzymia... nie wiem... Jest jakis inny sposob zeby sie do tego dostac? Cos odkrecic? Bardzo dziekuje i pozdrawiam
bish - kopt Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 ja wyciągam moje radio małymi pilniczkami od mojej starej używam ich w taki sam sposób jak kluczyki spróbuj czymś właśnie takim, lekko pod kątem podłubać
mariuszsmietana Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 w tym problem ze sie nie da. jedna strona wychodzi ladnie. a druga trzyma. bawilem sie z tym ponad 2 godziny i cierpliwosc sie skonczyla....chyba bedzie trzeba rozbierac tunel:(
bish - kopt Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 nie no, tunelu nie rozbieraj, mechanizm tego jest tak banalny że musi to wyjść, wsadz tam jakiś cienki sztywny drut pod ukosem kierując go za zew. radia i odginaj, tam jest zapadka na sprężynie
turbololek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 raz tez tak miałem, ze jedna blaszka zaczepu sie wygięła do góry i jej nie mozna bylo złapać nawet pilniczkiem . Zdejmij maskownice , ta co jest dookoła radia i klimatronika, i masz fajny dostęp. a jak to nie da rady, łatwo jest teraz sciagnac panel radia i te blaszki masz na wierzchu.
mariuszsmietana Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 ooo to juz jest jakas pomoc:) dzieki... w najblizszym czasie bede sie z tym bawil:) dzieki
Rekomendowane odpowiedzi