Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Moje A4 seria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto sprzedane, temat OUT

Opublikowano

Pytanie może nie na miejscu.

Ale gdy wahacz pęknie dużo roboty jest później z autem (co do wymiany miałeś) ?

Mnie się szykuje wymiana wahaczy przód dół bo góra już wymieniona na FEBI, no i mam wymieniać w tym miesiącu jak tylko pieniążki będą i się obawiam czy nim jeździć czy też nie.

Plany co do autka dobre, "zmiana podswietlenia licznika" hmm nie wiem czy to dobry pomysł xD ale jak kto woli :)

lapmy tylnie poliftowe może jeszcze przód :gwizdanie:

Pozdro

Opublikowano

Zmiany fajne tylko bez sensu pomysł z podświetleniem zegarów.

A przy okazji, który wahacz się urwał na ostatnim zdjęciu? Jakieś inne szkody były poza wahaczem (uszkodzony przegub lub coś w tym stylu)?

Opublikowano
  • Autor

górny wahacz pękł i niestety przegub z półośką też trzeba było wymieniać, co do wahacza to roboty nie dużo tylko że trzeba było lawete wzywac i na wózek bo inaczej by sie poniszczyło więcej elementów a co do podświetlenia to jeszcze zobacze bo plany stoja w miejscu bo mysle nad innym autem troche

Opublikowano

kurcze mi stukają dolne wahacze.. Boje się że będzie to większy koszt naprawy gdyby pękł :shocked:

Opublikowano
  • Autor

lepiej wymień, napewno taniej bedzie niz pozniej gdy sie urwa bo moga narobic wiele szkod

Opublikowano

Wiśnia , wiem że to nie miejsce na takie pytania ale powiedz mi jakim cudem tak wyśmienicie wyszło ci obicie boczków :slina::shocked: Sa zaje***te !! Jak z fabryki.

Jakiego materiału, jakiego kleju użyłeś i jaką techniką to robiłeś ?

Czy pod materiał podklejałeś jakąś gąbkę czy coś takiego ?

Pytam bo próbowałem u siebie okleić boczki eko skórą , i powiem szczerze że wyszła tragedia, porażka !

Czły czas się borykam z tymi nieszczęsnymi boczkami . :(

Opublikowano
  • Autor

Wiśnia , wiem że to nie miejsce na takie pytania ale powiedz mi jakim cudem tak wyśmienicie wyszło ci obicie boczków :slina::shocked: Sa zaje***te !! Jak z fabryki.

Jakiego materiału, jakiego kleju użyłeś i jaką techniką to robiłeś ?

Czy pod materiał podklejałeś jakąś gąbkę czy coś takiego ?

Pytam bo próbowałem u siebie okleić boczki eko skórą , i powiem szczerze że wyszła tragedia, porażka !

Czły czas się borykam z tymi nieszczęsnymi boczkami . :(

To jest robota tapicera więc nic Ci nie wytłumaczę aczkolwiek materiał jest z gąbką a koszt nie był zbyt duży, o ile pamiętam 200 zl wszystkie drzwi

Opublikowano

Witam!Chciałbym nawiązac do tematu wahaczy. A więc w mojej audzianie pękł wahacz po miesiacu od zakupu.pekł dony z łącznikiem stabilizatora...cale szczescie pekl jak zjeżdzalem z kraweznika i jedyne co uleglo zniszczeniu to sie blotnik troche wygial nic wiecej...od razu wymienilem calosc na lemforder-a i jestem zadowolony wiec jak jakies puki stuki wymieniac od razu na gwałt:) pozdrawiam

Opublikowano

To jest robota tapicera więc nic Ci nie wytłumaczę aczkolwiek materiał jest z gąbką a koszt nie był zbyt duży, o ile pamiętam 200 zl wszystkie drzwi

To wszystko wyjaśnia , myślałem że sam robiłeś :decayed:

End OT

Opublikowano

witam

boczki rzeczywiscie super zrobione materialem ,ale te plastikowe raczki juz troche szpeca .Psiknij czarnym lakierem i bedzie wtedy naprawde ładnie....

Opublikowano

Psiknij czarnym lakierem i bedzie wtedy naprawde ładnie....

Ja mam właśnie czarny połysk i mi się za***iście podobają :naughty: