Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Fotel pasażera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciałem prosić o pomoc w związku z piszczącym fotelem pasażera. Piszczy centralnie na środku chyba na sprężynkach jakiś. Nie mam pojęcia co z tym zrobić.

Opublikowano

podpinam się pod temat mi tak skrzypi fotel po stronie kierowcy :angry: można to jakoś naprawić ?

Opublikowano

Może to troszkę śpieszne ale dla pewności sprawdźcie czy nie macie zbyt nisko opuszczonego wejścia od pasów , jak ono jest skierowane w stronę konsoli środkowej to podchodzi pod siedzenie i piszczy !? były takie przypadki , siedzenie ociera o wsad od pasa i w trakcie amortyzacji siedzenia piszczy :) a wydaje się jak by to się działo w środku fotela ps:(tyle ze dźwięk nie jest głośny ale przeszkadza) hehe :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj obadam dzięki a jeśli to nie to, to co dalej ????

Opublikowano

Popieram zdanie osoby kamil22lodz. Miałem dokładnie to samo, rozejrzeałem sie nieco w poszukiwaniu źródła dzwięku i się znalazło -> opuszczone wejście od pasów. Szybko podciągnałem do góry i problem zniknął :)

Opublikowano
  • Autor

Niestety nic z tych rzeczy skrzypi fotel nie ma to nic wspólnego z zapięciem na pasy :wallbash:

Opublikowano

Kolego jak masz czas i troszkę werwy wymontuj cały fotel , ( wysuń z szyn) i wtedy usiać i zobacz , będziesz wiedział czy sam fotel jest wadą czy tylko po wsunięciu w szyny , tak chyba najszybciej dojdziesz do usterki :hi:

Jeżeli chodzi o wymontowanie to nic trudnego , z przodu mały bolec trzeba wyjąc, a z tyłu dwie śrubki pod plastikowymi osłonami ( i wysuwasz) :decayed: