marektk Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Witam Miałem wczoraj ciekawy przypadek z moją b6 natomiast: jak otworzyłem samochod z kluczyka( pilota) to wszystko zgodnie z książką. Po otwarciu drzwi powinny zapalić sie: przebieg i godzina- nie wyświeto sie nic. Po przekręceniu zapołonu nie zapalał sie fis lecz tylko kontrolki od abs esp i auto odpalało na jakąś 1 sek i gasło. Po sprawdzeniu bezpieczników niec nie pomogło. Po jakimś czasie (długim 2 godz) zapalił. Nie moge jednak zresetować ani daty ani godziny nie chce wejsc w zmiane a wczesniej wchodzil. Co moze byc przyczyna tego dziwactwa moze ktos mial taki przypadek.??? Nie chce zeby stanął na dobre jak bede poza granica. Pozdrawim
marektk Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Odpaliła mi po grzebaniu za zegarami. Co by miało z tym wspólnego aku jeżeli pali zawsze z pierwszej próby i ladowanie 14.1V Ale martwię sie ze kiedyś padnie w najmniej oczekiwanym momencie. Sprawdziłem kompem kts 500 i błędów było parę ale głównie że nie ma komunikacji z zegarami i sterownik zablokowany. Jedyne co pozostało po tej awarii to to ze nie mogę zmienić ani daty ani godziny tzn. wchodzi w zmianę czyli miga ale nie da sie zmienić. Co to może być ?? [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 16:03_________________________________________________Rozebrałem zegary żeby wyczyścić styki na kościach i auto odpala lecz nie wyświetla mi daty poniżej godziny i nie da się operować ani + ani - do tego menu czyli nie da się zmienić godziny. Konkretnie to nie mam też regulacji jasności zegarów i jak ktoś wie to prośba o info czy po zapłonie też powinny podświetlać zegary( bez włączonych świateł bo wskazówki świecą). [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 17:06_________________________________________________Rozebrałem zegary żeby wyczyścić styki na kościach i auto odpala lecz nie wyświetla mi daty poniżej godziny i nie da się operować ani + ani - do tego menu czyli nie da się zmienić godziny. Konkretnie to nie mam też regulacji jasności zegarów i jak ktoś wie to prośba o info czy po zapłonie też powinny podświetlać zegary( bez włączonych świateł bo wskazówki świecą).
Rekomendowane odpowiedzi