Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zestaw Głośnomówiący

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o czymś takim , czy warto to kupić :mysli:. Zestaw głośnomówiący w lusterku wstecznym :shocked:

http://cgi.ebay.co.uk/BLUETOOTH-REAR-VIEW-MIRROR-HANDSFREE-PHONE-CAR-KIT-/200513323127?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item2eaf868077

lub

http://cgi.ebay.co.uk/Wireless-bluetooth-rear-view-mirror-hands-free-Car-kit-/120622692887?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item1c15ac3a17[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 00:54_________________________________________________Czy nikt jeszcze czegoś takiego nie testował lub zakupił ? :mysli:

Opublikowano

niezbyt ciekawa opcja, szczerze niemialem jeszcze czegos takiego w rekach ale powiem ci ze ja przez ostatnie 5 lat uzywam parrota i jestem bardzo zadowolony a co do tego to dla mnie ma jeden powazny defect - ma baterie i trzeba to cos ladowac a jak ladowac to cos chorego jak kabel ci wisi po srodku auta a druga sprawa co z radiem za kazdym razem wycisz troche lewy temat bo jak lecisz na trasie to myslisz tylko o tym zeby przycisnac guziczek i gadac a nie zajmowac sie radiem a w niektorych przypadkach jeszcze ladowaniem

ogolna ocena jak dla mnie to jakis kolejny chinski walek sprzedawany przez kogos tutaj z pewnie niezlym profitem ale coz zobaczmy czy ktos jeszcze ma inne zdanie

Opublikowano
  • Autor

Wiem jak działa twój Parrot bo miałem okazje nawet słyszeć :>. Chodzi o to że Parrot to koszt około 150 funtów.Co do radia to na trasie nie słucham takie małe zboczenie zawodowe, nasłuc**je pracy silnika . Na dalekich odległościach radio mnie męczy , ale nie o to chodzi.Ciekawy jestem jak przez to słychać. Dodatkowo Parrot-a trzeba gdzieś zaczepić na wierzchu a ja w audi nie chcę nic doklejać na desce.Jakby ktoś kto ma coś napisał o tym było by dobrze. Krzysiek prześlij mi na PW swój numer tel. bo straciłem wszystkie numery.