Młody_drog Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Duzo ludzi oglada to forum wiec moze ktos mi pomoze, musze zbudowac maly skuter sniezny, ma miec max 300mm i byc sterowany silnikiem, skrecac i jechac do przodu/tylu sterowany z pilota (niekoniecznie bezprzewodowy) Ma ktos jakies pomysly? Sorry za nieuzywanie polskich znakow ale jestem w szkole a tu angielska klawiatura.
Młody_drog Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 Ma byc to projekt ktory na pierwszy rzut oka bedzie wygladal na robiony recznie, poza tym obudowa musi byc przezroczysta zeby bylo widac jak wyglada silnik itp. Obuduje go pleksa, kolek nie bedzie bo to skuter sniezny, z przodu male plozy, a z tylu jakis pas czy cholera wie, wlasnie nie wiem dokladnie jak to rozwiazac. Ma nie przekraczac 300mm no i ma jezdzic, dzialac, swiatelka bajery itp bo za to wszystko sa punkty.
Młody_drog Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 Rozumiem rozumiem, kupic taki model i wtedy go przerobic tak jak ma wygladac ale podstawe zostawic, tylko nie wiem czy takie cos mi przyjma, musze pogadac z nauczycielem
Gwerty Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 odezwij sie na gg 4109033 od paru lat zajmuje sie modelarstwem kołowym rc. napewno cos ci podpowiem, i moge skierowac na dobra droge. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi