Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Wymiana przedniego zderzaka na S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie chodzi mi po glowie wymiana przedniego zderzaka na S-line (chodzi mi o ten fajny dolny spojlerek glownie - wygląda mocarnie) Wiec mam kilka pytanek. Posiadajac normalny zderzak (rocznik 2002) i dolne listwy, i dolne czesci zderzakow w kolorze niestety szarym co potrzebuje, zeby sobie zapodac taki dolny spojlerek? Czy musze wymienic caly zderzak czy tylko tą dolną część? Jesli ta druga opcja wchodzi w gre to bedzie to pasowac P&P z moim starym zderzakiem? :gwizdanie:

I jeszcze jedno: Gdybym chcial sobie zmienic te szare elementy wzdłuż auta pod drzwiami i zderzakami na kolorek czarny (taki jak reszta nadwozia) to duzo jest z tym zachodu? Idzie to kupic na szrotach? Da sie to malowac jesli bedzie inny kolor? Bo te co mam to mi wyglądają na plastiki raczej ciezko by je bylo pomalowac :mysli:

Prosze o jakies porady / informacje... napewno nie jeden użytkownik przeprowadzil juz taki swapik

pozdr

Opublikowano

Po pierwsze.

Wystarczy sama dokładka zderzaka, choć nie jest P&P, to operacja jest stosunkowo prosta.

Jest dobry wątek z fotami na audizine.com

Po drugie.

Wszystkie dolne plastiki, o których piszesz normalnie sie lakieruje. Podjedź do lakiernika i Ci wszystko wyjaśni.

Opublikowano
  • Autor

Znalazlem na Audizine taki oto wątek z fotostory:

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/122430-B6-A4-Ultrasport-Lower-Front-Bumper-with-Stock-Upper

I jest tam troszeczke cięcia i rezania :evil: Troche zabawy z dolnymi kratkami (te gdzie sa halogeny)

Nie wiem czy nie lepiej rozejrzec sie za calym zderzakiem na szrotach ale z tego co widze to one idą na pierwszy ogien gdy autko pojawi sie na szrocie. Trzeba miec farta.

Na Ebayu widze same zderzaki B7 i B8 :mysli:

Co do dołów w kolorze nadwozia to nie jest przypadkiem tak, że w okolicach 2003r zaczeły wychodzic seryjnie?

Co nie zmienia faktu, że mozna je pomalować. Łatwo sie demontuje te dolne części? Przód i tył to raczej prosta sprawa ale co z bokami?

pozdr :gwizdanie:

Opublikowano

Chyba w 2004 szły już seryjnie, ale też nie wszystkie. Nie wiem, od czego to zależy. Kumpel w robocie ma '04 i dokładki szare :mysli:

Co do bocznych dokładek to drobnostka. Kilkanaście śrubek i po strachu ;)

Opublikowano

szły seryjnie za dopłatą :decayed: