agula04 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Mam pokrętła do regulacji podgrzewania foteli,ale jak nimi kręce to nic się nie dzieje. Sprawdzwłem bezpieczniki,w miejscu gdzie ma być bezpiecznik niema styków. Mam pytanie do Kolegów? Czy to atrapa podgrzewania foteli,czy bezpiecznik jest w innym miejscu
Kolkov Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 może poprzedni właściciel wymienił panel klimatronika na taki z pokrętłami, a grzania pupy po prostu nie ma a w ogóle to masz B6 czy B5 :?:
Kolkov Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 B5 z 2001 roku to po primo zmień dane w profilu no i możesz sprawdzić jeszcze po kodach wyposażenia
jacb82 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 no i możesz sprawdzić jeszcze po kodach wyposażenia dokladnie, daj VIN do rozkodowania i wszystko ci powiedza
audiii a4 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Panowie a można sprawdzić vagiem czemu podgrzewanie fotela kierowcy nie działa??
bin85 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Możesz też spojrzeć pod fotel i zobaczyć czy idą do kable od podgrzewania
SebolA4 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ja mam grzane zice,a od kierowcy nie trybi i za cholere nie mogę zdiagnozować co to już przeszukałem wszystko,a prawy grzeje aż miło.Chyba będę musiał wyciągnąć gada i rozbebeszyć może styku nie ma gdzieś w środku bo cała wiązka i reszta kabli na zewnątrz fotela jest gut.
Rekomendowane odpowiedzi