marcin j Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 z tego co wiem to szerokość jest seryjna czyli ET35 ( jeżeli oto Ci chodzi ) a jakie oponki na to wchodzą to musisz poczytać na forum ( ja osobiście chciałem 225 bo dużo lepiej się prowadzi autko niż na np 235 które miałem wcześniej ) to podałeś odsadzenie, szerokość jest w calach, na feldze od wewnątrz czasem jest napisane np 8j (8"), ale nie będe cię fatygował, bo musiałbyś sciągać felge , poszukam w necie . dzięki.
nies Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 koledzy w 1 poście fotki z dzisiejszych modów ( tylne lampki LEDY ) jeśli o mnie chodzi efekt zadowalający w 100% - oczywiście podobnie jak z felami bałem sie że z tym kolorkiem może nie wyjść ciekawie ale naszczęście znowu się myliłem rewelka :th: jeżeli są chętni mam dojście do tych i innych lampek chyba skorzystam
carnivore1 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 no w koncu zobaczylem te tylne diody na srebrnym avancie, musze przyznac ze calkiem ladnie to lezy, zwlaszcza z przyciemnionymi szybkami (czyli dokladnie tak jak u mnie ) To ja tez chyba skorzystam z Twojego dojscia do tych lampek...
miron78 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2008 na ile będę mógł to pomoge oczywiście
spanky Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 koledzy w 1 poście fotki z dzisiejszych modów ( tylne lampki LEDY ) jeśli o mnie chodzi efekt zadowalający w 100% - oczywiście podobnie jak z felami bałem sie że z tym kolorkiem może nie wyjść ciekawie ale naszczęście znowu się myliłem - jeżeli są chętni mam dojście do tych i innych lampek ladnie ... a w Corsie tez chyba zmieniles lampy z przodu ....
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2008 a w Corsie tez chyba zmieniles lampy z przodu .... no co Ty - stary - skąd Ci to przyszło to głowy - toż to najprawdziwsza seria ( rameczki też ) :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2008 Rameczki sa co zrobić jak się ma zryta psyche na punkcie klubu dobrze że nie widzicie moich ram okiennych w chacie
ykk Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 miron78 czasami szkoda ze auto ma tylko 2 blaszki..
rafalekx Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Rameczki sa umarłem jak zobaczyłem tą Corsę z tymi rameczkami Miałem kiedyś takiego cudaka Jaki masz silnik w tej Corsie? Ja miałem 1,4 nawet ładnie to latało po mieście, a na trasie powyżej 160 km/h podskakiwało Ale żeby takie lampy do Corsy wsadzić to trzeba kochać to autko
ykk Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/inne_marki-b75.0/ Pierwsza klubowa Corsa..
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2008 Rameczki sa umarłem jak zobaczyłem tą Corsę z tymi rameczkami Miałem kiedyś takiego cudaka Jaki masz silnik w tej Corsie? Ja miałem 1,4 nawet ładnie to latało po mieście, a na trasie powyżej 160 km/h podskakiwało Ale żeby takie lampy do Corsy wsadzić to trzeba kochać to autko corsa to 99 rocznik i silniczek 1.4 + klima no i 5 drzwi ( kupiony dla żonki po narodzinach dzieciaka czyli 4 miesiące temu ) oczywiście rameczki sa od początku - bardzo fajny wozik na miejskie drogi.Autka to moja ogólna pasja - corsa miała 60 kucy, po wsadzeniu xenona ma około 90 .Ostatnio leciałem nią wieczorkiem kawałek autostradą, zapitalam nią 140km/h, dolatuję do kogoś, ten ktoś spadówka na wolniejszy pas ( bo wiadomo we wstecznym xenon ) i nie mam czym kolesia wyprzedzić powoli go mijam , koleś na mnie wzrok...........a tu corsa za grosze.........delikatnie nacinoł ..........i mi pojechał ( teraz jejżdże na tym odcinku autostrady i go wypatruje............ale audikiem )
rafalekx Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 corsa to 99 rocznik i silniczek 1.4 + klima ( kupiony dla żonki po narodzinach dzieciaka czyli 4 miesiące temu ) oczywiście rameczki sa od początku - bardzo fajny wozik na miejskie drogi.Autka to moja ogólna pasja - corsa miała 60 kucy, po wsadzeniu xenona ma około 90 .Ostatnio leciałem nią wieczorkiem kawałek autostradą, zapitalam nią 140km/h, dolatuję do kogoś, ten ktoś spadówka na wolniejszy pas ( bo wiadomo we wstecznym xenon ) i nie mam czym kolesia wyprzedzić powoli go mijam , koleś na mnie wzrok...........a tu corsa za grosze.........delikatnie nacinoł ..........i mi pojechał ( teraz jejżdże na tym odcinku autostrady i go wypatruje............ale audikiem ) miałem podobną sytuację co prawda bez xenonu ale też było super... redukcja na 4 a tu nic pedał w podłogę a ja nie przyspieszam, to było powyżej 150 ale po 10 sekundach coś się ruszyło (u mnie były 3 osoby w samochodzie), na szczęście to kobita jechała więc mi nie uciekała tylko spokojnie zaczekała aż ją wyprzedzę, a trwało to dłuuugo, nic dziwnego 1,4 do 80km/h rozpędza się super, ale powyżej 100-120 to jest źle, ale koło 170 poleci. Ja miałem starszą wersję '97 przedliftową w bardzo ekstremalnym kolorku cukierkowa mięta
Cor72z Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Widzę ze mam klona.... :th: :th: :th: :th: Pozdrawiam brata :>
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Widzę ze mam klona.... :th: :th: :th: :th: Pozdrawiam brata :> prawie , prawie identyczna - takie prawie identyczne są już chyba w sumie z 4 na forum - fajnie byłoby je obok siebie ustawić hehe [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2008, 08:41 _________________________________________________a to przypadkowa foteczka z urlopu : Malik ( nasz fotografie ) co byś zmienił w tej fotce ? podziel się wiedzą
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 może z większym zoomem aby uchwycić mniej nieba i ziemi [br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 21:36 _________________________________________________ pewnie auto [br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 21:37 _________________________________________________jeszcze mam takie ale chyba jest gorsze
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 pierwsze lepsze , może by przyciąć ziemi i nieba?
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 pierwsze lepsze , może by przyciąć ziemi i nieba? pewnie masz rację - ale tak to jest jak sie jest amatorem - a drugi raz tam nie pojadę dla fotki [br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 21:50 _________________________________________________i chyba koła mogły być skręcone
Rekomendowane odpowiedzi