Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Laptop PC Vs Apple Mac Book

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupic lapa i nie wiem czy kupic klacyczny PC z Vista czy Mac Book , zupelnie sie nie znam wiec milo widziane wszystkie za i przeciw. 95% uzytku mojego kompa dostep do internetu. Czy jest versja Vaga na Maca? :embarrassed::D Jak jest z programami (exel , PP) i grami na Maca? Czy cos co odtwarzam np. w windows madia player bedzie dialalo na Macu? Sorki za takie pytania ale niestety osobiscie nie znam nikogo kto ma Maca . Dzieki za wszelkie info.

Opublikowano

Hhacek. W Europie tylko PC.

Mac'e znzne są z niezawodności i stabilności oprogramowania, dlatego często wykorzystywane przez grafików i ludzi zajmujących się obróbką filmów. Bardzo popularne w USA

Mają tylko 2 wady:

1) Droższe od PC

2) Mniej popularne oprogramowanie.

Ja wiem, że Windows to zawsze zło. I jakbym miał czas grzebać, szukać, bawić się, kombinować, to z pewnościa wybrałbym inne alternatywne rozwiazania (tak programowe - Linux, Ubuntu, czy cóśtam, jak i sprzetowe np Mac)

Ale ...

NIe mam czasu. Chcę mieć sprzet, do którego będzie pasował każdy program (99 programów pisanych jest w pierwszej kolejności na Windoze). Że jeśli będę miał jakis problem - w sieci nie będę tracił czasu na mozolne wyszukiwanie. Znasz kogoś kto ma Maca? Jak Ci się coś wysypie, zostanie Ci serwis lub jakieś forum specjalistyczne - będziesz się uczył tego sprzetu od zera.

Trochę bełkoczę, bo dogorywam po weekendzie, ale generalnie odradzam Mac'a mimo, że chyba jest lepszy.

Opublikowano
  • Autor

dzieki wiciu za podpowiedz , jeszcze pomysle nad tym tematem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tylko mac book

postawisz na tym wszystkie sytemy operacyjne a oprogramowania masz tyle co na pc (laikow nie sluchaj)

a ze drozsze?

coz, audi A4 tez jest drozsze od lanosa '-)))

jak masz wiecej pytan do wal do mnie na priv