Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Jakiej marki świece żarowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bosch'e można spokojnie zakładać, jedne z najlepszych świec.

No więc kupione Beru od TOM77 po 26zł.

Bardzo dobra cena :)

Opublikowano

Ja osobiście polecam Beru ale i Bosch to bardzo dobre świece.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koledzy słyszałem że są jakieś świece z dogrzewaniem czy coś takiego mam Audi A4 1.9 tdi 110KM 1998 sedan i nie wiem jakie tam są może ktoś wie o co z tym chodzi? I jeszcze jedno co powiecie o firmie Febi- bo znalazłem dosyć dobrą cenę tych świec?

Opublikowano

FEBI nie kupuj , BERU ew. BOSCH (w tym przypadku b. łatwo o podróbkę) , pisz do TOM77 on na pewno dobierze Ci odpowiednie za nieduże pieniążki :wink4:

Nr. OE takich świec dogrzewających :

N 102 130 01 lub N 102 130 02

Opublikowano

Koledzy znalazłem świece żarowe marki Beru długość się zgadza ale nr się żóżni ja mam nr. 0 100 226 227 a te które chcę kupić mają nr. 0 100 226 474 niby są to orginały i nie wiem co mam robić proszę o pomoc!

Opublikowano

Koledzy znalazłem świece żarowe marki Beru długość się zgadza ale nr się żóżni ja mam nr. 0 100 226 227 a te które chcę kupić mają nr. 0 100 226 474 niby są to orginały i nie wiem co mam robić proszę o pomoc!

Numer katalogowy-N 101 401 05 M10X1X25 BERU (0 100 226 227)

Numer katalogowy-N 105 792 02 M10X1X30 BERU (0 100 226 482); ( stary numer Beru to 0 100 226 474)

czyli rozmiarem sie jednak różnią do twojego są 0 100 226 227 więc takie proponuje założyć :hi:

Opublikowano

Ok czyli numer musi się zgadzać a jeszcze jedno co powiecie o świecach firmy febi?

Opublikowano

Odpuść sobie febi kupuj Beru :good: lepiej dołożyć parę groszy i mieś na jakiś czas spokój :cool1:

Opublikowano

ja teraz też kupuje i biore Beru :naughty:

Opublikowano

Ok dzięki jak wymienie to się odezwę powodzonka z odpalaniem !

Opublikowano
  • Autor

piotr26a4 znajdź użytkownika TOM77 napisz do niego PW, u niego sporo taniej i wiesz że będzie oryginalny towar. Osobiście wszystko do samochodu kupuje u niego.

Opublikowano

Ok dzięki jak wymienie to się odezwę powodzonka z odpalaniem !

He he he ja wymieniłem dwa lata temu i naraie zero problemu :good:
Opublikowano

Ja wymieniłem rok temu na BERU i do tej pory bez problemów. Brałem z allegro od danielloss i mogę śmiało polecić, brałem u niego też wahacze lemfordera 4 sztuki górnych i szczerze polecam. Szybka wysyłka, towar w super cenach.

Opublikowano

różnią się rozmiarem ale jedne i drugie Ci podejdą :good:

Opublikowano

Po co ma kupować świeczki od innego modelu skoro może kupić oryginalne do swego :mysli:

Opublikowano

Po co ma kupować świeczki od innego modelu skoro może kupić oryginalne do swego :mysli:

kupisz jakie uważasz mówie tylko że jedne i drugie podejdą... dłuższe to nowszy model tych świec

Opublikowano

Ok dzięki jak wymienie dam znać pozdrawiam wszystkich :hi:

Opublikowano

piotr26a4 znajdź użytkownika TOM77 napisz do niego PW, u niego sporo taniej i wiesz że będzie oryginalny towar. Osobiście wszystko do samochodu kupuje u niego.

:good: też od niego bede brał teraz :good: