Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Regeneracja Magłownicy okolice Tychów - Śląsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie orientuje się ktoś gdzie można zregenerować maglownicę, od strony kierowcy mam plamkę płynu ze wspomagania (ucieka niewiele) lecz lepiej teraz to zrobić niż później.

Może ktoś się orientuje w kosztach takiej "imprezy", dziś wymieniłem zawieszenie a tu jeszcze to..

Opublikowano

poszukaj na alledrogo, ostatnio mignela mi jakas firma z krakowa, zregenruja Twoja maglownice, albo wymienia Ci na nowa/regenerowana a Twoja wezma w rozliczeniu

Opublikowano

kolego polecam firme Argo z Czestochowy, profesjonalisci :good:

Opublikowano
  • Autor

Nie no jak na razie nie ucieka mi płyn tak więc oby tak zostało ;) Jak coś się będzie działo to skorzystam :) Dzięki !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolego warszawska 60 katowice,placisz 360zł i oddajesz stara .ja tam wymienilem i nie zaluje!chodzi jak nowa i oczywiscie na gwarancji.facet zajmuje sie tym od 20 paru lat.

Opublikowano
  • Autor

ło :) to nawet tanio ! 360zł ? a nie wiesz czasem czy demontuje/montuje także ? jeżeli tak to jaka cena ?

Opublikowano

tak wymienia.wymiana z tego co pamietam to kolo 200zł masz tel.najlepiej zrobisz jak sam zapytasz.32 259 81 3 :rolleyes:2

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje Ci serdecznie, ale na wiosnę zacznę cokolwiek robić z autkiem ;) Bo w zimę to naprawdę odechciewa się wszystkiego a tak to będę uzupełniał płyn i będzie ok ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja polecam w katowicach na warszawskiej fakt drogo bo 700zl z galkami i jablkami ale dwa lata juz jestem po regeneracji i jest git :good:

Opublikowano

moim zdaniem zregeneruj swoją a nie bierz żadnej w zamian :) przerabiałem to i uwierz mi.. mnie to kosztowało 680 sama regeneracja tzn uszczelnienie , wyeliminowanie luzów .. koszt zabawy z wyciągnięciem i założeniem 200 zł .. ale w razie czego gwarancja pokrywa koszty zabawy :)

Opublikowano

kolego polecam firme Argo z Czestochowy, profesjonalisci :good:

Dokładnie ... też polecam :good: