Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] A4 1.8 quattro 95'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to nieźle przerobiłeś

lampy były te same co u mnie, a z tą kierownicą duzo jest grzebania?

Opublikowano

to nieźle przerobiłeś

lampy były te same co u mnie, a z tą kierownicą duzo jest grzebania?

Tak mi się wydaje że te same masz, bo były też w jasnej odmianie a to już w ogóle wioski były :sick3::thumbdown:

Jak znajdziesz kiere od eski na małym wieloklinie to wszystko pasuje P&P także szukaj jak coś kiery do 07.97 bo później wchodziły na dużym wieloklinie 26mm i wszystko trzeba przerabiać, redukcje itd itp, nie warte zachodu.

Opublikowano
  • Autor

powiedzmy że z przodu założę czarne zespolone, to z tyłu dobrze będą wyglądały red white zwykłe?

A jak Ci poszło z wymianą zegarów?

Opublikowano

powiedzmy że z przodu założę czarne zespolone, to z tyłu dobrze będą wyglądały red white zwykłe?

A jak Ci poszło z wymianą zegarów?

A to już inna bajka z Fisem.

Jak coś to napisze Ci na pw co i jak ale to później bo uciekam na miasto, pośmigać :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

ok, bo pewnie będę miał jeszcze sporo pytań :decayed:

:hi:

Opublikowano

Miałem red-white, teraz mam ledy na wzór poliftów. Nie ma porównania :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ładna ładna :naughty:

te ledy też normalnie pasują?[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 23:14_________________________________________________Ile płaciłeś za malowanie całego auta?

Opublikowano

Dwa tysiaki ale większość i tak pokryło mi ubezpieczenie.

Nie malowałem całości, to co nie było malowane było cieniowane żeby łaciata krowa nie wyszła :wink4:

Najgorszy był dach, cały w białe kropeczki. Wszystko przez grad :confused4:

Ledy normalnie pasują, ja nic nie przerabiałem. Do red white, musiałem zamieniać kolejność kabelków.

Opublikowano
  • Autor

a gdzie można dostać logo OOOO na tylną klapę?

Opublikowano

Allegro albo ASO.

Opublikowano
  • Autor

Żeby zmienić oświetlenie w środku auta na ledowe żarówki nie trzeba robić żadnych zmian w instalacji?

Opublikowano

Żeby zmienić oświetlenie w środku auta na ledowe żarówki nie trzeba robić żadnych zmian w instalacji?

Nic nie trzeba zmieniać, wkładasz ledowe żarówki w podsufitce i baja :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to dobrze :decayed:

a jak jest z dostępem do podświetlenia konsoli centralnej, głównie chodzi mi o klime ??

Opublikowano

to dobrze :decayed:

a jak jest z dostępem do podświetlenia konsoli centralnej, głównie chodzi mi o klime ??

Trzeba wyciągać cały panel od climatronica i z tym już więcej jest zabawy...

Opublikowano
  • Autor

ale nie jest to jakiś ekstremalny wyczyn?

Opublikowano

ale nie jest to jakiś ekstremalny wyczyn?

Ja u siebie miałem z climatronikiem takie problemy że jak masz wyświetlacz od temperatury i drugi co pokazuje nawiew, to przerywało i co chwile migał co mnie wkurwiało bo aby sprawdzić jaka jest temp to trzeba było dociskać kciukiem w panel na dole bo kostki nie łączyły. Seba1_2 zrobił mi z tym, a dokładnie coś tam zlutował i wszystko hula jak trzeba :>

Opublikowano
  • Autor

no właśnie u mnie miga czasem ale wszystko widać ale nie świecą mi się te przyciski po bokach

A tam po prawej stronie są trzy przyciski, strzałka w górę, w dół między nimi jakiś jeszcze. co to jest?

Opublikowano

no właśnie u mnie miga czasem ale wszystko widać ale nie świecą mi się te przyciski po bokach

A tam po prawej stronie są trzy przyciski, strzałka w górę, w dół między nimi jakiś jeszcze. co to jest?

Ten przycisk w środku oznacza nawiew kratkami na środku, jak go wyłączysz to nie będzie nawiewu na środkowej konsoli.

Opublikowano
  • Autor

dzięki :notworthy:

mam włoską instrukcję i nie wiedziałem o co z tym chodzi.

masz składane lusterka?

Opublikowano

dzięki :notworthy:

mam włoską instrukcję i nie wiedziałem o co z tym chodzi.

masz składane lusterka?

Nie mam i niestety mi tego brakuje, choć też nad tym myślę bo za***isty patent :kox:

Ten patent opisałem u mnie w temacie jak robiliśmy mini spocika z KERCZIM i Michałem :)

Na dole tej strony http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17483.210