Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] a Co wy MYSLICIE O TYM!! DORADZCIE PROSZE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec kupuje felgi na dniach I MAM JUZ MALO CZASU NA DECYZJE! fota na dole ! i mam maly dylemat bo one troche kosztuja a niechcial bym czegos zj**..... albo pozniej zalowac !!! dlatego prosze oporade!!!! sa to 18" 8j et 35 wiec raczej dobre mam do wyboru albo 235/40/18 albo 225/40/18 !! cos slyszalem ze jednak te 235/40/18 mogą byc czasem troche zaduze i czasem obcierają!!!! ale moze to bzzzzzduuura ! i tak sobie myslalem zeby na przud wrzucic 225 a na tyl 235 ???? co wy o tym myslicie?

pozatym bede obnizal zawias o 20-30mm

a tak wogole co myslicie o tych felach i rozmiarach ?? DZIEKI WIELKIE Z GÓRY :thumbup:

04102007159ms7.th.jpg

Opublikowano

jak obnizysz to bedzie git 225 to chyba optymalny wymiar a napewno bym sie ne bawil w zakladanie dwoch innych rozmiarow opon pozatym 225 latwiej znalezc do kupienia a jedna dobra dziora i masz dwie oponki do kupienia bo w takim profilu to jak dopiero jezdzisz pierwszy raz na 18 to moze zmienisz ze dwa razy w sezonie za komplet kosztuje ok 300 zl za dwie

ogolnie to jak obnizysz to przy tych felgach bedzie ladnie wygladalo

zobacz u mnie w moja a4 str chyla 3 tam sa zdjecia po zabiegu -30 i 18"

Opublikowano
  • Autor

dzieki wielkie stary :)!! no to jednak zakupie komplet 225!!! no a dal bysrade dac mi jakis namiar na dobre sprezyny max obnizenie do 30mm i takie przystosowane do typowych amorków!! tylko ze ja niedawno wymienialem amorki na Blisteiny ale takie typowe do a4 avant b5 nie zadne sport czy cos ?? jak myslisz bedą pasowaly???/ zz gory Wielkie dzieki

:th:

Opublikowano

osowski o obniżaniu zawieszenia poszukaj w odpowiednim dziale.

Opublikowano

Felgi bardzo ładne, jeżdzę na takim samym rozmiarze felg i oponki mam 225/ 40 pasują idealnie , nic nie obcierają. Miałem podobną koncepcje , aby na tył dać szerszą opone, ale to już w następnym sezonie :th:U mnie zawias -60 / -40. Pozdr.

Opublikowano

Fajne felgi, tylko rzeczywiście jak nie będą obniżone to będzie wyglądał nieciekawie.

Tylko z tym obniżaniem to tez nie ma co przesadzać - nasze polskie drogi raczej temu nie sprzyjają.

Opublikowano

felga ładna, 18" wygląda na 19" :th:

przy takiej feldze gleba obowiązkowo :cool: