Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Brak oświetlenia wewnątrz samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od paru dni zauwazylem ze kiedy otwieram jakiekolwiek dzwi w moim samochodzie lampki wewnatrz raz sie zapalaja a raz nie.Nie mam pojecia gdzie szukac przyczyny.Pomocy!!!!

Opublikowano

Witam. U mnie pojawia sie ten sam problem a od dluzszego czasu oswietlenie wew. samochodu juz calkowicie nie dziala.

Moze ktos nam pomoże?

Opublikowano

A mi się w ogóle nie odpala światło nad pasażerem i kierowcą, pewnie żarówka się pierdzielneła i ogólnie mi pękł ten przełączniczek, jak się do tego zabrać w ogóle ?..

Opublikowano

Witam od paru dni zauwazylem ze kiedy otwieram jakiekolwiek dzwi w moim samochodzie lampki wewnatrz raz sie zapalaja a raz nie.Nie mam pojecia gdzie szukac przyczyny.Pomocy!!!!

sprawdz krancowki w zamkach, poprawnosc stykow na plytce od zamka lub okablowanie drzwi/slupka (lubia sie lamac przewody pod gumowa oslona)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Teraz juz wogule sie nie zapala oswietlenie.Zaczne jutro poszukiwania.[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:57_________________________________________________Dzis podpiolem do kompa i wyswietlil mi blad 532.Moze ktos wie o co tu chodzi.Pomocy!

Opublikowano
  • Autor

AIR BAG po zapaleniu samochodu gsnie.Normalnie.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem gdzie go szukac.

Opublikowano

Jeśli to nie jest moduł komfortu to może być problem z zamkami w aucie. U mnie tak sie dzieje jak otworze tylne drzwi od pasazera raz zapalaja sie lampki a raz nie. Bylem u elektryka, podpial vaga i wykazal jakis blad wlasnie z tymi drzwiami. Powiedzial, ze to wina zamka.

Opublikowano

Miałem ten sam problem.przez przypadek podpoiłem inną używaną lampę wewnętrzną i zaczęło działać. Założyłem z niej do mojej starej lampy moduł nad klawiszem włączania oświetlenia ten odpowiedzialny za zciemnianie oświetlenia. W tej starej wszystkie styki były poprzypalane. Terza wszystko hula.