Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Gdzie najlepiej zamontować Cb radio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie najlepiej zamontowac cb w avancie 2007 zeby tomialo rece i nogi?

Opublikowano

Ja zawsze montuje radio przy nogach pasażera pod schowkiem przyczepiając je do tunelu środkowego w pionie. Nie przeszkadza i nie rzuca się w oczy. Uruchamia się po przekręceniu stacyjki.

Opublikowano

Kolego to wszystko zalezy od tego jakie masz radio. Niektore gabaretowo mieszcza sie w polce pod wlacznikiem swiatel po lewej stronie, inne w podlokietniku, jeszcze inne w miejscu popielniczki (rozdziela sie panel przedni od korpusu). To zalezy od preferencji. Ja osobiscie mam zamontowanego Unidena 520xl po lewej stronie w polce.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=131059.0;highlight=srebrna+w+sedanie

masz na zdjeciu widoczne.

Pomyslow jest sporo - poprzegladaj forum bo ludzie roznie montowali rozne radia. Pozdr!

Opublikowano

no wlasnie ...zależy na jakie radyjko szukasz miejsca. Osobiscie polecam Stabo 3001, wymiarowo jak unidenek wiec malutkie - a pracuje bardzo poprawnie. U mnie wchodzi idealnie miedzy fotele.

Opublikowano

ja zamontowałem w schowku dla mnie rewelacja zamykam i nie widać cb i nie niszczysz plastików ja mam presidenta jonsona II gruszka została przy radiu i mi to nie przeszkadza a jak natena będzie za krótka to przedłużka kosztuje pare groszy i tym się nie ma co sugerować. :rolleyes:

Opublikowano

Ja ma ALAN 42 MULTI całe radyjko jest zainstalowane w gruszce więc nigdzie nic nie musisz montować co za tym idzie nie widać ze masz CB i po demontażu nie ma żadnych dziur. radyjko mam od 2 lat i nigdy sie nic z nim nie działo. Gorąco polecam.