Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zabawki SIM - Symulacje realnej jazdy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no to ladnie musisz smigac :decayed: ja zakupilem rok temu kiere T500RS dedykowana pod GT5 PS3 :kwasny: kupilem konsole specjalnie pod ta gre i po miesiacu juz mialem sprzedawac kiere / konsole / kubel ale korzystajac jak zwykle z PC calkiem przypadkiem :grin: w necie natrafilem na GTR2, GTR Evo, rFactor itd. :thumbup1:czyli czysty SIM i prawdziwa symulacja, ktora pozwala calkiem " realnie " sie bawic :kox:

ps. ustawka na sobote / niedziele poszlo na pw :wink:

Opublikowano

Remik, jak będzie jakaś ustawka napisz jaki:

-symulator (preferuje rfactor ;) )

-mod (ewentualnie skąd ściagnąć)

-trasa

Ponadto o której godzinie i na jakim serwerze (jak się połączyć)

Opublikowano

dobra pościagam to i pośmigamy wieczorem, ja za dużego doświadczenia z gtr nie mam także pewnie nie będę chwilowo dobrym kompanem do bardzo szybkiego zapierda%^&^%nia:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja rowniez jeszcze nie zapier...:wink: w trybie " symulacja " potrafie wypasc z trasy nie razzzz tylko x10 :grin:

spalic gumy przedwczesnie itp. wiec ustawimy odpowiednio tak aby sie przemieszczac :grin:

jak z innymi w multi to podkrec sobie 3 post z tego forum - Pilsbierbude - Dein freundlicher GTR2-Server - Aw: Re:Aw: Re:Aw: Re:Aw: cant connect to server - Forum - Pilsbierbude

Opublikowano

okej zrobione, lobby zmienione nowy konto stworzone, teraz pytanie w momencie kiedy wciskam multiplayer chce loginu i hasło. Czy się wybiera tą drugą opcje?

local network? i kolejne pytanie jaką masz wesje gry (w moim przypadku v 1.1.0.0)

Opublikowano
  • Autor

u mnie jest patch 1.1.0.0 PL bo taka wersje gry posiadam do tego lobby fix server i wtedy tak jak w instrukcji...

ale musisz zarejestrowac gre wpisac klucz itd. konto, haslo logujesz sie i jazda :decayed:

Opublikowano

a moze wybierzemy sobie auto i samochod i pojezdzimy na czas?

ja bym proponowal na poczatek nurburg ta wersje: Pilsbierbude - Dein freundlicher GTR2-Server - ReMOSitory ;)

a samochod... moze jakis m3 ;) albo 911 ;)

Opublikowano

też dobry pomysł i wrzucać screena z czasem :)

Opublikowano
  • Autor

Ciekawy pomysl, mozna taka zabawe ogarnac... :thumbup1:

przedstawiajac pod fotka trase, pojazd oraz ustawienia prowadzenia, :wink: bo np. u mnie jazda w pelnej symulacji ( wszystko na off :decayed: ) jest jeszcze :polew: warta :wink::grin:

nawet w automacie :facepalm: przy wymagajacych " resorakach " czyli jakies 70% pojazdow :grin:

Powinno byc jeszcze male ultimatum :naughty: mianowicie sterowanie kiera a nie klawiszami :facepalm: itp. bo jak powszechnie wiadomo na klawiszach/padzie robi sie lepsze czasy...

a ma sie to nijak do realnej symulacji i sterownania :wink:

... patrzac z drugiej strony nie kazdy ma kiere a moze ma ochote sie pobawic :kox: wiec przynajmniej wypada zaznaczyc jaka forme kontroli sie wybralo pod wykonanym czasem.

Co o tym myslicie jest to opcja Fair Play ?

Opublikowano

ja myśle że tak będzie ok, każdy jedzie jak chce, tylko pisze na końcu:

-sposob sterowania

-ułatwienia(lub ich brak ;) )

-oraz czy zmienial ustawienia samochodu czy jechal na defaultowych

No to krotka pilka, jaki tor i samochod?

Mysle ze nurburg na poczatek sobie odpuscmy, bo mozna sie zmieniechci, jakis babol na nim jest i trzeba cale kolko przejechac zanim zacznie liczyc czas.

Ja bym proponowal jakies M3, np. E30 ;) a tor moze byc SPA

co wy na to?

Opublikowano
  • Autor

z Nurrr to prawda a Spa jest zajeb... dolacze sie do zabawy ale musze jeszcze wgrac system pod nowy PC oraz moje cenne pierdoly i mozemy sie bawic :decayed:

Opublikowano

dobra to ja na poczatek:

Samochod BMW e30

Tor SPA GP 2004 (ten z głębszą szykana pod koniec ;) )

-sterowanie kierownica

-wspomaganie - autoclutch i zmiana biegow lopatkami (ten TH8RS jest za***isty ale galka jest jak od tira :/ przymierze sie pozniej do czasu z H-shiftem i sprzeglem)

-widok z kokpitu

-ustawienia standardowe

czas 2:35:22

spa_e30_quadysz.jpg

spa_e30_quadysz_1.jpg

greets

ps. a tutaj jest mod z BMWe30:Wrzucaj.org - Darmowy Hosting !

ps2: a tak na marginesie to pogralem ostatnio w rfactora i sklanialbym sie ku stwierdzeniu ze jest lepszy ;) aaale to subiektywne odczucia tylko ;)

Opublikowano
  • Autor

No to mamy pierwszy czas do pobicia :decayed: pewnie dobry ale przekonam sie jak ogarne PC.

rFactor jest rowniez :dance:tyle ze gorzej wyglada graficznie i jest mniej modow do podkrecania

ale to tez SIM wiec do wypisywanych ustawien mozna rowniez podac rFactor czy jakis inny symulator :kox: tak aby kazdemu pasowalo :wink:

Opublikowano

heh czas taki se ;) zobaczymy Twoj ;) pewnie baty dostane ;)

a co do rfactora to fakt, od razu po instalacji jest brzydki jak noc, ale mozna dociagnac tory i samochody ktore sa juz bardzo ladne, nawet jest calkiem spoko tor poznan ;)

Opublikowano

mi ten mod coś nie działa, w ogole nie widze go w gtr

dzisiaj wynalezione postanowiłem pokazać rfactor w akcji

Opublikowano

maki jak dasz time trial i bedziesz wybieral samochod to ta beemka chyba bedzie w yyy specials -> bavarians ;)

a w rfactorze ostatnio pojezdzilem porszakami z moda PorscheChallangeCup i bardzo fajnie sie tym jezdzi

Opublikowano

GRAB_000.jpg

GRAB_001.jpg

GRAB_002.jpgkilka zdjęć dzisiaj pojeździłem i stwierdziłem, że dużo gorzej od GTR 2 nie wygląda, a sterowanie o niebo lepsze

GRAB_003.jpg

GRAB_004.jpg

GRAB_005.jpgGRAB_006.jpgGRAB_007.jpgGRAB_008.jpgGRAB_009.jpgGRAB_010.jpgGRAB_011.jpgGRAB_012.jpgGRAB_013.jpgGRAB_014.jpg

także poraz kolejny zachęcam do jazdy online

Opublikowano

a co ma gorzej wyglądać ;) w rFactorze jest czesc torow z GTRa nawet niektore wygladaja ladniej w szczegolach, tylko jak sie jedzie to i tak wiele sie nie widzi ;)

moje odczucia co do jazdy w rFactorze sa takie ze jakby wiecej sie dzieje z samochodem, caly czas czuje sie na kierownicy zmiany sil na zawieszeniu, no i duzo wiecej trzeba "robic" zeby jechac podobnie szybko jak w GTRze, moze to po czesci zasluga pluginu do FF ale efekt koncowy jest naprawde zacny ;)

choc jeste jeden powazny wg mnie minus, kompletnie nie moge wyczuc sily hamowania, kola sie po prostu blokuja i jedyne po czym mozna to poznac to dym w lusterku, GTR ma duuuzo lepsze czucie hamowania ;)

edit: co to za trasa co masz na screenach? ;)

ja tam moge grac online ;) tylko roznie z czasem, jak lachon w domu to ciezko grac zeby patelnia w leb nie zarobic ;)