Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zabawki SIM - Symulacje realnej jazdy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja czekam na pudełko xDD.GTR 2 mnie wciągneło narazie xDD więc je męcze po kilka razy dziennie....

Opublikowano
  • Autor

GTR2 dla mnie jest nr. 1 :kox:z tym modem NoGripRacing :: GTR2 Downloads - Street Wars Advanced Garage and FFB Menus

odpowiednio ustawionym FF menu :wink:+ odp. setup kiery poza gra daje niezapomniane przezycia z jazdy :shock3::shock3::shock3: nie mowiac o dzwiekach i zmodzonej reszcie...

AC jest dostepna :cheesy: wiec wypada ja sprawdzic :decayed:

tyle ze wpierw trzeba poswiecic troche czasu aby odpowiednio ustawic kierownice :wink:bo to jest podstawa jazdy i sterowania :kox:

Suggested wheel setups (AC Early Access) | Assetto Corsa support forum

---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 01:20 ----------

ps. po mini testach smialo mozna sie przekonac, ze AC jest realna SYMULACJA :kox: a bedzie jeszcze lepiej... gra sie rozwija :decayed:

Opublikowano

no i jak to AC? ;) daje rade?

ja wczoraj odpalilem po miesiacu pCarsy i kurna c**jowy FFB ale poza tym bardzo fajna sie robi ta gra. Graficznie - miazga, szczegolnie wieczor, chmury, deszczowa pogoda. Tylko tak jak mowie, ciezko wyczuc kiedy tracisz przyczepnosc albo kiedy kola podczas hamowania sie blokuja. Takie dziwne to, w rfactorze i GTRze jest duzo lepiej pod tym wzgledem.

Ale licze ze to poprawia jeszcze ;)

kilka screenow ;)

zvd3.png

mc9v.jpg

hvct.jpg

[/url]

ch24.png

gplo.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano
  • Autor

wiem Marek pCars ma grafike normalnie HD orgazm :kox::grin:

3mam kciuki aby poprawili model jazdy w koncowej wersji

i kiera bedzie chodzic :wink: np. tak jak w AC

... ale i tak chcialbym sie karnac :decayed: szkoda, ze zablokowali zakup. Ladne te fotki :kox:

ps. AC testowales , kupiles ?

Opublikowano

no właśnie dziś chyba zassam i zobacze, zawsze chciałem się karnąć f40 ;)

a w pCars model jazdy juz jest bardzo dobry moim zdaniem. tylko na kierze malo czuc hehe

samochody natomiast zachowuja sie naturalnie, no i jest najladniejszy nurburg na jakim jezdzilem :D

w ogóle to jesteś złym człowiekiem :whip2: przez Ciebie rozważam kupno drugiej kiery :facepalm::facepalm: ta moja niby zła nie jest, a muszę ją trzymać bo to jedyna sensowna do X-klocka w ktorego czasem pogram ;) ale mam wrażenie że to nie jest to

Opublikowano
  • Autor

T500RS i nie bedziesz zalowal zadnej zl. :wink:gwarant :wink: osobiscie bym oddal Note 2 lub nawet 3 :grin: dla tej kiery i to natychmiast !!!

Targaj AC bardzoooo realna jazda !!! to chyba bedzie TOP symulacja jak ja skoncza. np RBR to jakies 30% z jazdy dla AC moze to Ciebie przekona... a jeszcze nie ma koncowej wersji :decayed:

Ferrari F40 moj nr.1 na zawsze :whistling: jeszcze jest niedostepny :facepalm: ale bedzie :wink:

ps. Poznym wieczorkiem zrobie foty bo grafa jest tez WOW :shock3:

Opublikowano

Ogólnie to AC narazie jest za***iste,ciekawe jaką trza miec karte żeby uzyskać taką grafe.Zdaje sie że wszystkie konsolowe wypierdki typu GT i Forza zostana zmiażdzone przez AC

Opublikowano
  • Autor

... dokladnie tak ta gra wyglada :decayed: szkoda ze film nie jest w Full HD :decayed: ale i tak widac co sie dzieje w wersji " alpha -beta " :wink:

szybkie foto reszta pozniej :wink:

acs_2013_11_13_23_35_37_75.jpg acs_2013_11_13_23_35_41_04.jpg acs_2013_11_13_23_39_43_49.jpg acs_2013_11_13_23_37_17_07.jpg acs_2013_11_13_23_43_54_25.jpg

...choc lepiej sie oglada video bo sie rusza :kox:

fotki - Assetto Corsa Screenshots | RaceDepartment Forums

sa i beda mody :kox::kox::kox: - Assetto Corsa Mods | RaceDepartment Forums

The W.I.P. Thread | RaceDepartment Forums

i cala reszta... Assetto Corsa | RaceDepartment Forums

sterowanie - kiera , pad microsoft 360 lub klawisze widamo co nalezy wybrac dla tej gry :whistling: inaczej jazda bedzie "dziecinna" :kwasny: a to przeciez SYMULACJA :kox:

Opublikowano

dobra pany, dzis stestuje po arbeicie ;) juz zainstalowane czeka ;)

niektore screenshoty fajne, takie surowe, bo pCars na obrazkach nie do wyj...ania ;) ale w grze czasem te fajerwerki przeszkadzaja :D

Opublikowano
  • Autor

AC jest bardzo wymagajaca w trybie off :wink:

Jest dosc ciezko kontrolowac poslizg.... odp. predkosc, kat, ustawienie auta + zabawa z gazem i hamulcami :decayed:

...wiec pierwsza jazda bedzie wygladala chyba tak :decayed:

Opublikowano

spoko, bedziem porownywac czasy :D dla mnie wszystkie wspomagacze tylko psuja zabawe, wiec pierwsze co to znajde jak je wylaczyc :D aaaa wlasnie, mialem pytac czy ta linie da sie wylaczyc ale widze na filmiku ze sie da :) to dobrze :D

Opublikowano
  • Autor

wszystko da sie wylaczyc :decayed:

Marek jak juz ustawisz kiere zadowalajaco... jestem ciekaw jak opiszesz sterowanie w odniesieniu np. do pCars, ktore na tym forum chyba tylko TY posiadasz :decayed:

---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ----------

Ogólnie to AC narazie jest za***iste,ciekawe jaką trza miec karte żeby uzyskać taką grafe.Zdaje sie że wszystkie konsolowe wypierdki typu GT i Forza zostana zmiażdzone przez AC

wizualnie wyglada to tak + AC jest symulatorem :kox::wink: czyli o wieleeeeeeeeeeee wieksza przyjemnosc z jazdy :decayed:

Opublikowano

no ja tez jestem ciekaw, na FFB Fanateca w pCarsach psioczyli od dawna, i psiocza nadal, i ja tez psiocze. Przynajmniej Fanatycy ;) Ale zobaczymy ;)

Opublikowano
  • Autor

ponad godz. ustawialem T500RS i jest fajnie :kox: ale do wlasnych ustawien FFB jakie mam dla np. GTR2 to jej jeszcze troche brakuje :decayed::wink:

Jak " dostaniesz" T500RS to podziele sie wlasnymi ustawieniami :wink::shock3::decayed: FFB jest total WOW :decayed: z dodatkowym modem FFB :wink:

AC to swiezak wiec z czasem bedzie pewnie inaczej... testy, mody itp. sam wiesz USTAWIENIA to podstawa :decayed:

i nie robi sie tego w godzine :grin: no chyba, ze ktos dostaje zajeb. gotowca :decayed: pod kiere to i w pare minut bedzie MEGA rogal :kox:

Mnie to zajelo pare miesiecy :polew: wiesz jak jest :wink: myslisz, ze juz jest WOW smigasz pare tyg./miesiecy pozniej od tak bawisz sie suwakami :decayed: dodajesz mod i jest jeszcze lepiej :shock3::decayed:

Wazne ze AC to Symulator PC i w plikach na C: mozna grzebac , zamieniac, wpisywac wartosci itd.

Opublikowano

Ma ktos jakies ustawienia dla logitecha.Jaki ustawiacie kat skrętu w sterownikach i samej grze??

Opublikowano
  • Autor

Logiteh Force GT ? jak tak to pod GTL i pewnie bedzie pasowac dla GTR2 sprawdz :wink: koles ma ustawione 540 stopni

How to set up a Logitech Driving Force GT for GTL ? - Gamers Crib

i pobaw sie przy dodatkowych ustawieniach FFB... NoGripRacing :: GTR2 Downloads - Street Wars Advanced Garage and FFB Menus

GTR2 przy modach F1 mialem 280 stopni , obecnie przy Aassetto Corsa mam 900 wiec sam musisz dobrac jaki pasuje najbardziej dla Ciebie :wink:

Opublikowano

Dzieki,tych dodatkowych jeszcze nie sciagałem xDD,wydaje mi sie ze teraz jest ok.Zadnych lagow ,zadnych opóźnien nie mam .Ale je sprawdze bo moze nie wiem co trace ;)).A co do AC to przydala by sie taka kamera z kokpitu

w pCarsie ma byc taka :0

Opublikowano
  • Autor

fajno, ze odpowiadaja stery :wink: ...za jakis czas pobaw sie rozszerzonymi w grze za posrednictwem moda :wink:

Bedzie pewnie i w AC taka opcja... obecnie mozna obnizyc widok, zamieniajac wartosci w pliku na C: :wink:

...chodzi o cos takiego ? :decayed:

Assetto Corsa: BMW M3 GT2 hotlap @ Imola - YouTube

Opublikowano

dobra, pogralem :)

i tak, Remik, powiem Ci że na chwile obecną pCars wygrywa... :D

model jazdy jest podobny. choc w AC lepszy, oba sa dobre ale sa subtelne roznice. Czesc rzeczy lepszych tu a czesc tu. Jeszcze nie udalo mi sie znalesc odpowiedniego ustawienia FFB, teraz w AC jest za slabe czucie natomiast w pCars za mocny ale mysle ze znajde odpowiednie tu i tu :)

przewaga carsow - grafika, kurna dla mnie ma to znaczenie, jest boska, choc jeszcze mam problemy z AA i chyba karta mi wymieka :) ilosc torow, takie tam, widac ze jest bardziej zaawansowana

no a AC, jednak ten model jazdy, bardziej odpowiada temu co znam zza kolka ;) no i laserowe tory,

ale widac ze jeszcze gra jest w powijakach :) nie dzialaja osiagniecia np. ;D ale to jest sprawa trzeciorzedna ;)

aaaa mam nadzieje ze dzwieki w AC sa tymczasowe :D:D

Opublikowano
  • Autor

Wszystko sie bedzie zmieniac ku lepszemu... realizacja koncowa + mody :wink:prawda model jazdy jest zajeb. realny :decayed::kox: to jest wazne reszta to dokladki, ktore beda :decayed:

Za chwilke odpalam AC :wink: ...wczoraj poswiecilem troche czasu na ustawienie kiery i jest lepiej :kox: w sumie juz jest swietnie i moze tak zostac :thumbup1: ale ja zawsze musze sprawdzac dalej...:grin: bo moze byc lepiej :decayed:

szkoda, ze nie moge sie karnac w pCars aby rowniez miec porownanie... zazdroszcze :kox: w dobrym tego slowa znaczeniu :wink:

---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ----------

MAREK jestes :notworthy: dzieki za udostepnienie konta :hi::hi::hi:z wielka ochota zobacze ta grafike :shock3::shock3::shock3:pCars... :kox:

ps. chyba 7gb i juz jest 15% :decayed: jeszcze raz :hi:za kolorowa sobote... przy kierownicy :kox: