Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oświetlenie tylne słupki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym sobie zamontować w tylne słupki lampki. Nie mam ori, lampki kupiłem i teraz w którą kostkę się wpiąć?? Ciągnąć kable gdzieś na przód?? Zasilanie po kluczyku czy na stałe gdzieś z tyłu do instalacji lamp się podpiąć?? Ma ktoś może schemat elektryczny gdzie są one wpięte w oryginale?? Bo zamierzam to zrobić w tym tygodniu o ile lampki dojdą i waham się gdzie się wpiąć. Tak samo jaką dobrać grubość przewodu żeby się ewentualnie nie stopił :mysli: 1 mm czy np 0.75 mm. Chętnie wykonam fotostory aby było dla potomnych tylko potrzebuje schematu albo info gdzie się najlepiej wpiąć. Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Najlepiej to w przednią lampkę oświetlenia a przewód wystarczy 0.75 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A orientuje się ktoś gdzie to jest podpięte w oryginale?? Dołem progami czy z tyłu jest jakaś kostka??

Opublikowano

Wiązka idzie przy suficie pod tapicerka wiec najlepiej tamtedy ja pusc i bedziesz miał łatwy dostep do lampki wnetrza zeby sie tam wpiąc.

Opublikowano

Sam teraz bawiłem się z tylnim oświetleniem i przewody do lampek idą dołem pod kanapa a potem do góry po słupku , wymontuj kanapę i poszukaj przewodów jeśli są.

2010_11_17_13_59_09.jpg

2010_11_17_13_59_18.jpg

Opublikowano

Widze kolego ze masz ta A4 prawdziwy "rarytas" bez składanych oparc i nawet bez tunelu na narty

warnwarn.gifOT w dziale techniczym

Opublikowano

A po co mi dostawczak kolego, żadnych klamotów niewożę.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja też jestem w trakcie montażu lampek w słupki i gdzie w końcu się wpieliście z tyłu gdzieś przy fotelach czy ciągniecie do przedniej lampki? Kiedyś wertowałem temat i chyba trzeba do lampki przód się wpiąć ale jakby ktoś znalazł sposób żeny już z tyłu się wpiąć to napiszcie jaki kabelek i gdzie kolorki

Opublikowano

Rozkładając tył na czynniki pierwsze pomacałem wszystkie przewody które idą do tyłu , miałem wtyczki ale dobrze schowane ( wsunięte pod tylnią półkę), jeśli nie są poprzecinane znajdziesz je , małe czarne wsuwki