Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Szarak na tabsach od Rogala (hybryda+216+11+FMIC)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Stary czekałem na ten dzień od połowy 2008r jak zrobiłem pierwszy program kox i w niedziele juz myślałem ze kolejny raz mi sie nie uda ze sprzęgło klęknie naughty

nie mow hop... nie znacz dnia ani godziny

Opublikowano

No to tym bardziej szczęście zdwojone :>

Mój AFN jeździ dopiero od jakichś 3 tygodni bez notlaufów, bez dymu i tak jak powinien. A mody zaczynałem jakoś w marcu. Były czasy kiedy już mnie tak wkur%^ał z powodu kopcenia i słabego odejscia że załamywałem ręce i chciałem wywalać graty i sprzedawać jako serię.

Mówil Witek ile zadane ma sprezarka?

Opublikowano
  • Autor
Stary czekałem na ten dzień od połowy 2008r jak zrobiłem pierwszy program kox i w niedziele juz myślałem ze kolejny raz mi sie nie uda ze sprzęgło klęknie naughty

nie mow hop... nie znacz dnia ani godziny

chodziło mi o zrobienie programu :wink4: i podparcie go wykresem, bo na 3 wizyty dopiero na ostatni raz miałem mozliwosć shamowania :wink4:

No to tym bardziej szczęście zdwojone :>

Mój AFN jeździ dopiero od jakichś 3 tygodni bez notlaufów, bez dymu i tak jak powinien. A mody zaczynałem jakoś w marcu. Były czasy kiedy już mnie tak wkur%^ał z powodu kopcenia i słabego odejscia że załamywałem ręce i chciałem wywalać graty i sprzedawać jako serię.

Mówil Witek ile zadane ma sprezarka?

Zrobie loga będzie wszystko wiadome :wink4: mówił tylko o tym ze mogłem założyc mapa od ARL

Opublikowano

Pewnie tego z końcówką 051C. Ja mam jakis patent z diodą/kondensatorem ze mierzy mi wiecej niz standardowe 2570. Do tej pory nie wiem jak tuner wpadł na taki pomysł. Cały zabieg zajął mu moze z 10min z wyjęciem ECU.

Moze masz ciut nizszy moment ale tez mniejsze obciązenie na tłoki :> mozesz jeździć spokojnie z pedałem w podłodze...