Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ARG] Koło dwumasowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,wiem że temat się powtarza do znudzenia ale szukanie w sumie nie odpowiedziało na moje pytania więc pisze,panowie walczę z dwumasem już 2 miechy albo i dłużej rozebraliśmy niunię,z powodu metalicznego rzężenia przy wciśniętym sprzęgle delikatnie,przy ruszaniu na 1 głośno rzęziło.Okazało się że wsadzili helmuty do tego silnika dwumas-osobiście nie rozumie po co?po rozebraniu Diagnoza uszkodzone łożysko oporowe,dwumas wykazuje zużycie w postaci smug tak jak by nadpalone,tarcza docisk ok,złożyliśmy niunię do kupy z ciekawości czy ustanie to rzężenie po wymianie łożyska oporowego,trochę ucichło ale nie ustało.Więc czy to dwumas?Myślę że tak a co wy na to?Znalazłem zamiennik valeo,kolejne pytanie czy to dobry wybór cena 1370zł kompletne sprzęgło na sztywnym kole.Co radzicie czy to valeo się sprawdzi?i czy to napewno dwumas a nie np skrzynia,choć pracuje ładnie biegi wchodzą,olej w skrzyni tez ok.I sory z pośpiechu nie w tym dziale wątek zamieściłem,z pokorą proszę o przeniesieniu do działu układ napędowy :hi:

Opublikowano

Znalazłem zamiennik valeo,kolejne pytanie czy to dobry wybór cena 1370zł kompletne sprzęgło na sztywnym kole.Co radzicie czy to valeo się sprawdzi?

Mam to sprzęgło u siebie od paru miesięcy i jest ok.

Opublikowano
  • Autor

a cena którą podałem jest ok nie przepłacę?

Opublikowano

Dokładnie tyle zapłaciłem po rabacie.Dobry kolega mi załatwił.

Opublikowano
  • Autor

właśnie tez po dobrej znajomości mam więc ok,tylko czy to oby na pewno ten dwumas i to rzężenie :confused4: