Opublikowano 30 Listopada 201015 l Witam mam do wydania jakies 1700zl i chcialbym wstawic jakies fajne fele do swojej a4 b5 tylko nie wiem czy 16 czy 17 czy to straszna roznica jest w komforcie jazdy ?? i jakiej firmy kupic te felgi orginaly czy nie ? jesli nie orginaly to jakie firmy sa dobre ???
Opublikowano 30 Listopada 201015 l kurcze trochę dużo pytań, ale po kolei Witam mam do wydania jakies 1700zl i chcialbym wstawic jakies fajne fele do swojej a4 b5 I tutaj jest pierwszy problem. Dobre, ładne i NOWE felgi to wydatek ok min. 1300 pln/komplet 16" a gdzie jeszcze opony? nie wiem czy 16 czy 17 czy to straszna roznica jest w komforcie jazdy ?? Ja jeżdżę w "letnim setupie" na 18-nastkach i nie jest źle. Kwestia zawieszenia i odpowiedniego ciśnienia w oponie. Mi wstawili na początku 2,5 bar to myślałem że mi wszystkie zęby powypadają na dołkach. Na najbliższej stacji spuściłem na ok 2/2,1 bar i jest rewelacja ! Już się nie mogę doczekać wiosny Wiadomo, większa felga ładniej wygląda, ale jest droższa i czasami konieczni jest obniżenie auta żeby nie wyszedł allroad i jakiej firmy kupic te felgi orginaly czy nie ? jesli nie orginaly to jakie firmy sa dobre ??? Wszystko kwestia czy używki czy nówki, chociaż w kwocie 1700 pln kupić oryginalne NOWE felgi + opony.... powodzenia!
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Szukaj ori używek w rozmiarze min 17" spokojnie w tej cenie kupisz z oponami w dobrym stanie Ja za swoje na poczatku roku dałem 1400zł(juz kosztami transportu) z oponami po 6mm z 2008r
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Autor a moze takie ? http://www.felgi.pl/felga/250,2206/felgi_drag_racing_331_mb_audi_100_avant_2_0__c4__1990.htmlx#tabs
Opublikowano 30 Listopada 201015 l pooglądaj fury tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=158482.0 może cos Ci sensownego wpadnie w oko bo te co pokazałeś moim zdaniem nie bedą fajnie wygladać w A4
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Autor w sumie dobrze mowisz a powiedzcie mi jakie ET ma byc do mojej niunki ? wiem ze to jest cos zwiazane ze felga mniej lub bardziej wchodzi ale co i jak powinno byc to nie wiem w takich mi sie widzi moja niunia 17 jak mowicie pasowaly by ?
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Do Ciebie zakres Et35-45 inne wieksze wymagaja dystansów :gwizdanie: