Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dzięki wszystkim za pomoc !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie dzięki koledzy za pomoc w szukaniu auta !!

Kupiłem a4 afn z 2000r. Obejrzałem go na wszystkie możliwe sposoby i wyszło, że na ten moment jest naprawdę w fajnym stanie :D

Oczywiście po tym jak już ją kupiłem i wróciłem do domu zauważyłem, że zegary ma przedliftowe :shocked:

Po chwili jednak doszedłem do siebie i stwierdziłem, że przecież na zegarach się nie jeździ i nie ma co się wkurzać na moje durne niedopatrzenie skoro reszta jest w porządku!

Może i było kiedyś rozbite, czy naprawiane ale mam nadzieje, że zostało dobrze zrobione i jeszcze długo bezawaryjnie mi posłuży :>

Opublikowano

Wielkie dzięki koledzy za pomoc w szukaniu auta !!

Kupiłem a4 afn z 2000r. Obejrzałem go na wszystkie możliwe sposoby i wyszło, że na ten moment jest naprawdę w fajnym stanie :D

Oczywiście po tym jak już ją kupiłem i wróciłem do domu zauważyłem, że zegary ma przedliftowe :shocked:

Po chwili jednak doszedłem do siebie i stwierdziłem, że przecież na zegarach się nie jeździ i nie ma co się wkurzać na moje durne niedopatrzenie skoro reszta jest w porządku!

Może i było kiedyś rozbite, czy naprawiane ale mam nadzieje, że zostało dobrze zrobione i jeszcze długo bezawaryjnie mi posłuży :>

widziałem już polifty z czerwonym podswietleniem..nic strasznego.

poszukaj na forum jest na pewno.

były passaty b5 z zielonymi zegarami,w VAG jest kilka podobnych przypadków..

Opublikowano

polifty dopiero pod koniec 99' dostały białe podświetlenie zegarów :wink4:

Opublikowano

Nie chodzi mi tylko o podświetlenie.

Zegarek jest analogowy, a z elektronicznego wyświetlania jest tylko przebieg i temperatura. Myślałem że można to chociaż na chwilowe spalanie zmienić ale nie znalazłem do tego żadnego przycisku.