Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Sterownik ABS z allegro do 100zł???? Regeneracja 200zl???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań. Mam uszkodzony sterownik w Audi A6 C5 Avant 2.5 TDI 150HP AFB z 2000r, chciałbym spytać czy TEN STEROWNIK http://allegro.pl/sterownik-abs-audi-a4-a6-4d0907397-0256108005-i1345098813.html BĘDZIE PASOWAŁ? Pytam ponieważ elektronik powiedział mi 200zł za regeneracja sterownika ABS z tym że ja muszę na własna rękę odkręcić go i wysłać mu ,a później samemu go założyć. Podeślijcie linki z jak najtańszymi sprawnymi sterownikami ABS które będą działać na Audi A6 C5 Avant 2.5 TDI AFB z 2000r

Opublikowano

Kolego, wg mnie to ten sterownik za 50 zł to szmelc. Do A4, niedaleko Krakowa koleś sprzedawał po150-200zł (co prawda do air bagów )sprawne, i taką właśnie opinie dał, że co tanio to drogo, weź teraz rozbierz 3/4 auta wyciągnij poślij czekaj zapłać zamontuj ponownie i potem okazuje się że znowu nie działa. Osobiście poleciłbym poszukać kogoś kto się tym bezpośrednio zajmuje by zrobił to na poczekaniu, przyjechałbyś z rozebranym wnętrzem on da Ci "nowy" - sprawny - założysz i sprawdzi/sz czy działa czasem potrzebna jest pomoc komputera by się mógł odnaleźć. Ja bym nie kupował na alledrogo

Opublikowano

Mam kilka pytań. Mam uszkodzony sterownik w Audi A6 C5 Avant 2.5 TDI 150HP AFB z 2000r, chciałbym spytać czy TEN STEROWNIK http://allegro.pl/sterownik-abs-audi-a4-a6-4d0907397-0256108005-i1345098813.html BĘDZIE PASOWAŁ?

Ten się nie nadaje.

Opublikowano
  • Autor

To nie moje auto, bo już bym to dawno dał do zregenerowania. Moi rodzice lubią oszczędzać na czym się da. Jednak mama zadecydowała o regeneracji u Pana z Włocławka (olo_gsm) z forum A6 klub Polska.