Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Uszkodzona świeca żarowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Po nowym roku mam zaplanowany przegląd i zrobienie paru rzeczy więc przy okazji postaram się zrobić i tą świecę. Ogarnę trochę miejsca w okolicy gdzie by mi takie coś zrobili i ile worków $ by kosztowało.

3 mam wkręcone więc jakoś dam sobie radę na tych 3 :) i tak pali lepiej niż przed wymianą, wtedy już przy 0*C musiałem pokręcić kilka sekund.

Opublikowano

Też miałem kiedyś problem z jedną świecą żarową. Udało się odkręcić 1,5 obr i koniec. Używałem już bardzo dużej siły i nic więc wkręciłem tak jak była i tak jeżdżę (oczywiście świeca cała). Pytałem w zakładzie gdzie regenerują głowice i odkręcają świece i szef zakładu powiedział, że jak uda się ją wykręcić od góry to 250 zł bo będę musieli poprawiać gwint, natomiast gdy będą musieli ściągać głowicę i kombinować to koszt wymiany świecy 1700 zł :shocked: więc odpuściłem temat tym bardziej, że problematyczna świeca grzeje, choć nie ma już odpowiedniej rezystancji. Póki co jest ok.

Opublikowano

Pytałem w zakładzie gdzie regenerują głowice i odkręcają świece i szef zakładu powiedział, że jak uda się ją wykręcić od góry to 250 zł bo będę musieli poprawiać gwint, natomiast gdy będą musieli ściągać głowicę i kombinować to koszt wymiany świecy 1700 zł :shocked:

To chyba wykrętaków ze złota w tym warsztacie używają :>