Helena_no Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam, jw, szukam namiarów na zakład gdzie dorobię drugi klucz (scyzoryk) do Audi B6, Rybnik, okolice Rybnika lub na śląsku.. Wiem że jeden jest w Katowicach, i życzą sobie 450zł za wszystko.. Z góry dziękuję za namiary..
Wihajster Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam, jw, szukam namiarów na zakład gdzie dorobię drugi klucz (scyzoryk) do Audi B6, Rybnik, okolice Rybnika lub na śląsku.. Wiem że jeden jest w Katowicach, i życzą sobie 450zł za wszystko.. Z góry dziękuję za namiary.. to przeciez normalna cena zważywszy, że pewnie nie masz pinu a sam klucz 433,92 Mhz kosztuje przynajmniej 200zł
Helena_no Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Akurat to nie dla mnie, a czy jest możliwość, dorobienia samego pilota do sterowania centralnym zamkiem, bez klucza i bez immo, znajomy już drugi raz zatrzasnął klucz (niestety ma tylko jeden), i po raz drugi wybijał szybę
Jarol Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Akurat to nie dla mnie, a czy jest możliwość, dorobienia samego pilota do sterowania centralnym zamkiem, bez klucza i bez immo, znajomy już drugi raz zatrzasnął klucz (niestety ma tylko jeden), i po raz drugi wybijał szybę Nie musisz dorabiać, kupujesz klucz 433mhz i dodajesz Vagiem do modułu komfort.
ROBERT Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Można też MAGRO w Rybniku dorobić ORI drugi kluczyk
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Można też MAGRO w Rybniku dorobić ORI drugi kluczyk Tam to Cię odrą z wszystkiego. :gwizdanie: W Tesco w Rybniku jest punkt dorabiania kluczy i widziałem tam klucze do Audi ,podjechać i zapytać.[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 07:46_________________________________________________ Akurat to nie dla mnie, a czy jest możliwość, dorobienia samego pilota do sterowania centralnym zamkiem, bez klucza i bez immo, znajomy już drugi raz zatrzasnął klucz (niestety ma tylko jeden), i po raz drugi wybijał szybę Jasne że jest
Helena_no Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dzieki Wiesiek, Pan rzeczywiscie dorabia scyzroyki w Tesco, koszt 480-500zl.. Jesli chodzi o samo sterowanie zamkami to taka usluga 300zl.. Temat do zamkniecia.. Pozdrawiam..
Jarol Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jesli chodzi o samo sterowanie zamkami to taka usluga 300zl.. Kup kluczyk z A4 na allegro za 100-150zł i dodaj Vagiem do modułu komfort, po co przepłacać.
grzanek85 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 a nie moża sobie za 40 dychy dociąć sam klucz bez immo bez pilota itp i otworzyć zamkiem.
wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 a nie moża sobie za 40 dychy dociąć sam klucz bez immo bez pilota itp i otworzyć zamkiem. Czy kolega czytać ze zrozumieniem nie potrafi
Helena_no Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 a nie moża sobie za 40 dychy dociąć sam klucz bez immo bez pilota itp i otworzyć zamkiem. grzanek, wszystko fajnie, tylko on tam nie ma zamków
Rekomendowane odpowiedzi