Leszczu998 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Moja audi przed przeróbkami więcej fotek już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wygląda na zadbaną. Czekamy na fotki, więcej info i ewentualne plany co do modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 z tego co slyszalem to ten silnik nie jest najlepiej dopracowany ale to tylko pogłoski wiec .... a ogolnie to ladna kolorek fajny i alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 przydało by sie troche wiecej wiadomosci co do auta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu998 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaczne tak Audi jest z 1995 rokuma przejechane jakieś 250 tys km autko posiadam niecały rok jest benzynowy silnik 1600 cm 101 km na wyposażeniu elek lusterka szyberdach felgi BBS 17 z oponami pirreli 225 45 17 na wyposażeniu znajduje się telefon stacjonarny Motorola W tym momęcie ma wymienione lampy przednie engel + xenon 10000 klw obwódki chromowe wokół szyb w śerodku nic narazie nie było robione To co zamierzam w niej wymieni to Zewnątrz 1.Lampy tylne diodowe 2.Felgi 18 cali orginal Audi 3.Wydech z podwójną końcówką 4.Przyciemnienie szyb 5.Spryskiwacze na xenon Serodek 1.Skórzana tapicerka skóra z alacantarą 2.Nowsze zegary 3.Nowsza kierownica 4.Radio z wysuwaną nawigacją 5.W zagłówkach ekrany tv Dalsze modyfikacje będe ukazywał na foto niedługo wrzucezdjęcja jak wygląda obecnie Audi moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 18" i 1.6 silnik no jak nie masz zamiaru niczego wyprzedzać to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu998 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Niepisałem jeszcze o najważniejszym czyli o zmianie silnika na 1,8 turbo ale to dopiero na lato 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 To jaki był sens kupna takiego auta? chcesz swapa robić, trzeba było poczekać trochę i kupić od razu 1.8T, a tak ten samochód 1.6 + swap silnika i hamulców wyjdzie więcej niż samochód z 1.8T na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 no bez kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zaczne tak Audi jest z 1995 rokuma przejechane jakieś 250 tys km autko posiadam niecały rok jest benzynowy silnik 1600 cm 101 km na wyposażeniu elek lusterka szyberdach felgi BBS 17 z oponami pirreli 225 45 17 na wyposażeniu znajduje się telefon stacjonarny Motorola W tym momęcie ma wymienione lampy przednie engel + xenon 10000 klw obwódki chromowe wokół szyb w śerodku nic narazie nie było robione To co zamierzam w niej wymieni to Zewnątrz 1.Lampy tylne diodowe 2.Felgi 18 cali orginal Audi 3.Wydech z podwójną końcówką 4.Przyciemnienie szyb 5.Spryskiwacze na xenon Serodek 1.Skórzana tapicerka skóra z alacantarą 2.Nowsze zegary 3.Nowsza kierownica 4.Radio z wysuwaną nawigacją 5.W zagłówkach ekrany tv Dalsze modyfikacje będe ukazywał na foto niedługo wrzucezdjęcja jak wygląda obecnie Audi moja Nie pogada Momentalnie dowód poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 W tym momęcie ma wymienione lampy przednie engel + xenon 10000 klw obwódki chromowe wokół szyb w śerodku nic narazie nie było robione i jak sie pozniej nie wstydzic ze sie jezdzi audi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 topor bo to ma być lans i bans... w końcu nie każdy ma przed sobą fioletowy śnieg. Mnie denerwuje w zimę 6000K, bo za niebiesko jest, przy 10000K musi być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 no kto co woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Szkoda bo zapowiadało się nieźle. Z czerwonej a4 łatwo zrobić coś ładnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu998 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Panowie silnik już czeka na włożenie wiem że to sensu niema ale brat jest mechnikiem i mi to robi za friii więc na co mam czekac a co do xenona to jestem zadowolony świeci elegancko i prawidłowo ja te autko dostałem za fee ale robie dla swojej kobiety ba ja bęe kupował sobie b6 rs to moja dziewczyna chce miec póki co ja nim jerzdze niedługo pokaże więcej fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 ja bęe kupował sobie b6 rs Wiesz, może Cię zmartwi ta informacja, ale Audi NIE PRODUKOWAŁO B6 w wersji RS... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 a wychodziły rs4 w b6 ? bo mi się wydaje że wychodziły w tej wersji tylko s4 z silniczkiem 4.2 wolnossący benzyniak a dopiero w b7 wychodziły rs'y chociaż mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 taki xenon to chyba przeswietla na wylot ogolnie fajny kolorek a co do 18" i 1,6 czemu nie, jak nie jedzie to niech chociaz wyglada czekam za fotkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi