Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Słuchawki nauszne, np. do kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :hi: czy ktoś z Was może polecić przyzwoite słuchawki z znośnej cenie :gwizdanie: Wiem że można kupić za 300-500 zł a nawet za 2000 zł :rolleyes: Ale ja aż takiego sprzętu nie potrzebuję ;) Stąd pytanie o sprzęt pewnie dla niektórych z niskiej półki :gwizdanie:

Słyszałem dobre opinie na temat firmy SENNHEISER

http://allegro.pl/sennheiser-hd-201-hd201-wysylka-0zl-gratis-wys24-i1368821092.html

Czy ktoś używa tego modelu i jak to daje radę? :rolleyes:

Głównie chcę używać tego do oglądania filmów, grania na kompie, no i oczywiście czasami słuchania muzyki :wink4:

Opublikowano

podłącze się do tematu :decayed: .....jakie słuchawki do kina,TV,kompa(dźwięk 5.1) polecacie?? :mysli:

Opublikowano

polecam Thomsona HED450 - jeden z bardziej udanych modeli, sam mam i z chęcią używam.

teraz cena chyba już w okolicach 150zł :>

naprawdę czysty dźwięk, odpowiednio odczuwalne podbicie i dobrze przylegają do uszu.

Opublikowano

podłącze się do tematu :decayed: .....jakie słuchawki do kina,TV,kompa(dźwięk 5.1) polecacie?? :mysli:

wiesz, zalezy ile kasy chcesz wydac... jesli to ma byc sprzet konkretny to Monster Beats dla mnie nie ma lepszych... zalozysz na uszy, posluchasz i kasa sie znajdzie:)

Opublikowano

Witam! :hi: czy ktoś z Was może polecić przyzwoite słuchawki z znośnej cenie :gwizdanie: Wiem że można kupić za 300-500 zł a nawet za 2000 zł :rolleyes: Ale ja aż takiego sprzętu nie potrzebuję ;) Stąd pytanie o sprzęt pewnie dla niektórych z niskiej półki :gwizdanie:

Słyszałem dobre opinie na temat firmy SENNHEISER

http://allegro.pl/sennheiser-hd-201-hd201-wysylka-0zl-gratis-wys24-i1368821092.html

Czy ktoś używa tego modelu i jak to daje radę? :rolleyes:

Głównie chcę używać tego do oglądania filmów, grania na kompie, no i oczywiście czasami słuchania muzyki :wink4:

Bierz SENNHEISERa. Są mega :kox:

Żadne inne (cena do 100zł) :sick3:

Ja mam takie:

http://allegro.pl/sennheiser-hd202-hd-202-hit-oryginalne-sluchawki-i1359274829.html

Opublikowano

Bierz SENNHEISERa. Są mega :kox:

Żadne inne (cena do 100zł) :sick3:

Ja mam takie:

http://allegro.pl/sennheiser-hd202-hd-202-hit-oryginalne-sluchawki-i1359274829.html

No firma dobra ale tak naprawdę ich dobre słuchawki zaczynają się 300 zł + :cool1:

Opublikowano

Ja mam słuchawki Creative Fatality Hs-1000. Co prawda przeznaczone głównie do gier, ale dźwięk jak dla mnie jest mega nawet przy słuchaniu muzyki, już o filmach nie wspominając :good:

Zapłaciłem za nie 200zł z groszem, dokładnie nie pamiętam.

Link do aukcji od złotówki: http://allegro.pl/creative-fatality-hs-1000-od-1-zl-gwar-fv-okazja-i1380095358.html

W tej cenie myślę, że są godne uwagi :good:

Opublikowano

Ważne jest, żeby słuchawki były oryginalne. Nawet super teoretycznie wypaśne Sennheisery będą lipne jeśli będą podróbami.

Trzeba na allegro uważać, nawet super sprzedawcy handlują podróbami :thumbdown:

Opublikowano

Jeżeli interesują Cię NOWE słuchawki do 100 zł to Senki 201 nie mają żadnej konkurencji. Nie są przebasowane jak 202. Potrzebują troszkę godzin na wygrzanie. Pozycjonowanie w grach mogło by być lepsze z tego względu że głębia sceny jest trochę za mała więc wymaga przyzwyczajenia. Troszkę uwypuklają wysokie tony a średnica jest wycofana ale na szczęście dźwięk nie jest plastikowy. Nie wymagają zewnętrznego wzmacniacza. Na początku trochę uwierały na głowie i ... grzały w uszy ale dosłownie po paru godzinach łepety szybko się przyzwyczaiła. Kabel długi i trochę się skręca. Mam je do tej pory i miło wspominam. Testowane na Creative Audigy 4. Do filmów i mp3 więcej niż b.d.

Tak jak kolega wyżej napisał uważaj na podróby z allegro.

Omijaj wszelkie słuchawki 5.1 i creative fatality.

Jak chcesz mogę Ci mniej więcej opisać cali + xonar ds.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie to w który model się pchać? HD 201 czy HD 202? :mysli: Niektórzy marudzą że HD 201 mają zbyt słaby bas, że HD 202 jest już lepiej z tym basem, jeśli chodzi o słuchawki tej firmy :wink4: I po czym poznać podróby? Da się kupić słuchawki tej firmy w media, albo w neonet? :mysli: A jeśli na allegro to podpowiedzcie u kogo. Między 201 a 202 jest tylko 10 zeta różnicy, a w niektórych przypadkach cena ta sama...

Opublikowano

Jak do gier bierz 201 jak lubisz basy i mają być do muzy to 202.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No i wybór padł na hd202 - właśnie testuję :) Nie trzeba zamawiać na allegro itp., w Media M... są i to nawet o grosz tańsze niż na necie i jest pewność że ori :) Po pierwszych 15 minutach słuchania bardzo pozytywnie :) Jeśli hd201 maja mniej basu to pewnie prawie wcale go nie mają :decayed: Więc jak dla mnie hd202 to dobry wybór :good: Za tą kasę było warto :) Jeszcze muszę sobie jakiś normalny odtwarzacz muzy zainstalować :rolleyes: