Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Pomoc w doborze koloru blendy głośnika w tapicerce drzwi

Blenda głośnika w tapicerce drzwi powinna byc ?

1. 1. Blenda głośnika w tapicerce drzwi powinna byc ?

• Czarna(soul)
    • Szara (swing)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego ze zmieniam fotele na pelna skore,zmieniam tez boczki drzwi.Niestety trafily sie dziwnie skonfigurowane tzn gorna czesc jest czarna a cala reszta szara swing czyli kolor mojego wnetrza.

Zmienilem kolor przyciskow sterowania foteli na czarny mat -uwazam ze przyciski w tym samym kolorze co fotele byly nudne(zlewaly sie)a teraz przynajmniej jakos sie odrozniaja :) chcialem tez zalozyc na probe czarne zaslepki air bag w fotelach ale nie mam takich.

Do rzeczy.Chcialbym zmienic blendy w skorzanych boczkach na te z logiem Bose tak jak mam w orginale.Idąc sladem czarnych przyciskow,pomyslalem ze blenda moze byc koloru czarnego dla uzupelnienia gornej czarnej czesci boczku.Efekt moglby byc ciekawy,jednak najpierw chce zasiegnac waszej porady.Ankieta i zdjecia powinny troszke pomoc :)

dscf7925.jpg

dscf7928c.jpg

Opublikowano

Fajnie jak byś przyłożyl blende czarną do tapicerki , było by już idealnie. Ale jak dla mnie zostawił bym tak jak jest :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Fajnie jak byś przyłożyl blende czarną do tapicerki , było by już idealnie. Ale jak dla mnie zostawił bym tak jak jest :gwizdanie:

Racja,byloby jakies porownanie ale nie mam takiej blendy.Szare tylko mam :thumbdown:

Moge sprobowac zabarwic czyms na czarna jedna blende a potem to zmyc tylko nie wiem czym to zabarwic :) blendy nie szkoda bo jedna to nie majatek nawet gdyby sie zniszczyla.

Opublikowano

żeby zdjąć blende musisz podgrzać spaw..przymierz, zrób fotkę się zobaczy :decayed: jak coś to możesz później przynitować na ciepło tak jak było..[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 14:25_________________________________________________btw fajne foteliki..nie zostały Ci może AIR BAGi z foteli ? szukam ale z foteli b7..

Opublikowano
  • Autor

Pewnie ze czarne by sie wyroznialy i pasowaly :wink4: zrob jedna blende i poka fote :decayed:

zrobie blende tylko powiedz jak :tongue4:

Kusilo mnie zmienic jeszcze w boczkach cale uchwyty do zamykania drzwi na czarne + element plastikowy wokol klamki tez na czarny :) Zejde jednak na ziemie i pomysle jeszcze nad zaslepkami air bag w fotelach w kolorze czarnym.O ile takie znajde bez poduszki.Moze byc nawet po wystrzale :)[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 17:48_________________________________________________

żeby zdjąć blende musisz podgrzać spaw..przymierz, zrób fotkę się zobaczy :decayed: jak coś to możesz później przynitować na ciepło tak jak było..[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 14:25_________________________________________________btw fajne foteliki..nie zostały Ci może AIR BAGi z foteli ? szukam ale z foteli b7..

plan byl taki zeby przelozyc blendy z moich ori boczkow do skorzanych ale ze tam juz logo bose jest styrane i nie za ladnie to wyglada ,wole kupic nowe blendy i wsadzic je do nowych boczkow.

Air bag mam tylko z foteli do b6.Jak wygladaja te z b7 ?

Opublikowano

HiRide dobrze kombinujesz z tymi uchwytami :good: przemyśl sprawę i zakładaj :naughty: a jeżeli chodzi o blendę to lutownica w dłoń i rezanko . Punktowo wciskasz w mocowania i roztapiasz plastik , a montaż nowe w odwrotnej kolejności :) Oczywiście musisz zdjąć boczek drzwi i robić to od wewnętrznej strony tapicerki .

Opublikowano
  • Autor

niestety mam tylko poduszki do foteli z b6 ,a skoro juz o tym mowa,masz moze jakis dostep do zaslepek air bag w fotelach ? moga byc po wystrzale [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 11:13_________________________________________________

HiRide dobrze kombinujesz z tymi uchwytami :good: przemyśl sprawę i zakładaj :naughty: a jeżeli chodzi o blendę to lutownica w dłoń i rezanko . Punktowo wciskasz w mocowania i roztapiasz plastik , a montaż nowe w odwrotnej kolejności :) Oczywiście musisz zdjąć boczek drzwi i robić to od wewnętrznej strony tapicerki .

kurde juz kiedys zakladalem nowa blende do boczka :tongue4: rezanie mam w genach...posiadam zdjecia jak ledwo zaczalem chodzic a juz przytulalem sie do samochodow :decayed:

Moze chcesz zamienic swoje czarne elementy z tapicerki na swing ? :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w b5 zrobiłem z tyłu i z przodu na srebrno efekt jak dla mnie bardzo dobry.

Opublikowano

a jaki kolor masz konsoli ? jak czarna to zostawiaj jak jest,

Opublikowano
  • Autor

a jaki kolor masz konsoli ? jak czarna to zostawiaj jak jest,

kolor konsoli taki jak calej tapicerki -ciemnoszary

Na razie rozgladam sie za czarnymi klamkami (podswietlane) i czarnymi uchwytami do drzwi ale ciezko bo kazdy chce sprzedac cala tapicerke :confused4: