Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Immobilizer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z immobilajzerem w swoim wozie i chciałbym go odłączyć i założyć jakieś własne zabezpieczenie.Chciałbym to zrobić ale nie wiem jak i gdzie,mieszkam niedaleko Wrocławia,Świdnicy,pytanie czy mogę to zrobić sam czy specjalista który sięna tym zna :)jeśli nie zrobie tego sam to gdzie mi to zrobią. Z gór dziękuje za pomoc.Pozdrawaim :a4fan:

Opublikowano

Najpierw napisz na czym polega Twoj problem z immobilizerem.Dlaczego chcesz z niego rezygnować? Załóż dobre dodatkowe zabezpieczenie a immo niech pozostanie tam,gdzie jego miejsce.

Opublikowano
  • Autor

sorki zapomniałem napisać w czym tkwi problem, a więc , po przekręceniu kluczyka kontrolka immo zapala się gaśnie, i po chwili znowu się zapala i nie mogę odpalić auta bo gaśnie i znowu musze cofnąć kluczyk i przkręcić go ponownie w celu uruchomienia auta;) i tak nie raz z 20 razy :kox:kurwicy idzie dostać.I tak siedze nie raz po 5 min zeby go odpalić.Byłem u mechanika i powiedział ze immo jest do wymiany i lepiej będzie go odłączyć bo nowy kosztuje troche dużo.Tylko nie wiem do kogo sięz tym zgłosić.

Opublikowano

A próbowałeś z innym,zapasowym kluczykiem? Może problem tkwi właśnie w nim...

Opublikowano
  • Autor

próbowałem zapasowym kluczykiem i to samo,byłem u mechanika na badaniu i sprawdzał go kompem i powiedział ze immo do wymiany.

Opublikowano

Spróbuj najpierw tak jak spedyt Ci poradził.Jeśli to nie pomoże to wtedy będziesz miał pewność,że jest do wymiany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.