Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja czarna bestia :) 17' :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te Padło z 10 składane :polew: :polew: :kox:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

pablo_ua4 a co zrobiłeś z B5, poszła?? :)

Niezła zmiania, dobrze że zostajesz w grupie VAG :wink4:

I jaka różnica w prowadzeniu??

No witam PABLO B5 znalazła dobrego opiekuna :) a co do grupy VAG to inne auta poza ta grupą to podła hehehe:) prowadzenie fajne dość młody samochodzik niewyjeżdżony bo mały przebieg motorek troszku mały ale daje rade nie jest najgorzej za***isty plus jest na te czasy ze spalanie wychodzi 5.7l :)[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 12:22_________________________________________________

Co takiego jest niby z 10 składane?? Bo kolega jakiś dowciapny się trafił widze

Opublikowano

Co takiego jest niby z 10 składane?? Bo kolega jakiś dowciapny się trafił widze

Kolega ma taki charakterystyczny humor też w innych działach, nie zawsze jest to zabawne :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

zgłosiłem do moderatora bo niewiadomo po co taki idiotyczny komentarz tu gość auta na oczy nie widział nic o nim nie wie a głupio będzie gadał buc jeden

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jaki Buc ...proszę kolego nie obrażaj mnie ....

Seat Jak Seat ładny Tylko Kuni Mało :D ;(

Opublikowano
  • Autor

jaki Buc ...proszę kolego nie obrażaj mnie ....

Seat Jak Seat ładny Tylko Kuni Mało :D ;(

A ty kolego nie mów takich rzeczy o autku którego na oczy nie widziałeś. A co do koni to niby mało ale wcale nie narzekam dość przyjemnie się jeździ mogę to porównać z tym motorkiem co miałem w B5[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 04:02_________________________________________________Malutki modzik dziś zrobiony :) zmiana przycisku od awaryjnych z czerwonego na czarny od nowego modelu. Tanie to nie jest za taką pierdółke płaciłem 106zł. A no i maleństwo zostało wczoraj dopieszczone bo czyściłem sobie środek przez jakieś 4-5h :) odkurzanie leona nie należy do prostych rzeczy przez tą wykładzinę

d7c60692b51abcd9.jpg87d9a6febfaa551a.jpg

Opublikowano

Fajny czarnuszek :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie wkońcu wskoczyły rurki :) kolejny modzik :)

3da36940af3bd9e6med.jpg1386c9b254b239a3med.jpg

94789102c4fed8d8med.jpg7ff80cf2139a6baemed.jpg

Opublikowano

Z obu dymi? :kox:

Opublikowano
  • Autor

No oczywiście nie jest jakaś kiszka zrobiona tylko jak juz robić to dobrze :)

Opublikowano

No oczywiście nie jest jakaś kiszka zrobiona tylko jak juz robić to dobrze :)

A gdzie to ogarniałeś?

Opublikowano
  • Autor

w krakowie a firma nazywa się "Rurdech" polecam wszystkim

Opublikowano

Ja chciałem ostatnio przegląd wydechu zrobić z wymianą plecionki bo mi się coś tam poluzowało to mi w jednym zakładzie w Olkuszu powiedzieli, że wymiana plecionki w B5 to dużo roboty i nie zrobią tego :shocked: W końcu sami to zrobiliśmy.. okazało się, że się tłumik zsunął z wieszaka i dostał drgań.

Opublikowano
  • Autor

chłopie w Olkuszu to możesz sobie tylko garnki kupić hehehehe. Cały czas przyglądałem się jak chłop mi robił te wydechy i stwierdziłem ze chłopina jest prze as w tym co robi po prostu magik :)

Opublikowano

Niestety muszę się zgodzić.. u mnie jest jakiś jeden macher co się samymi wydechami zajmuje. Z ciekawości kiedyś podjadę do niego zobaczymy co mi powie : D

Opublikowano
  • Autor

no podjedz zapytaj powiem ci że jak byś podwójną rurke zamontował prosta to by to fajnie też wyglądało :)

Opublikowano

no podjedz zapytaj powiem ci że jak byś podwójną rurke zamontował prosta to by to fajnie też wyglądało :)

O takim czymś właśnie myślałem też tylko, że jak tu mi powiedzieli, że wymiana plecionki to taki problem to ja nie wiem co na końcówki powiedzą..

Opublikowano
  • Autor

odwiedź tych gości oni na pewno ci porządnie zrobią :) a teraz już spadam bo wyjeżdżam do marsylii niestety 2000km :)

http://www.rurdech.krakow.pl/htm/fr_o_firm.htm

Opublikowano

odwiedź tych gości oni na pewno ci porządnie zrobią :) a teraz już spadam bo wyjeżdżam do marsylii niestety 2000km :)

http://www.rurdech.krakow.pl/htm/fr_o_firm.htm

Oglądałem właśnie tą www. Pozdrawiam i szerokości!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

No i w końcu mały modzik :) planowałem wstawić 18 cali fele ale zdecydowałem się na 17' firmy PLW podobno twarda niemiecka felga :) do tego wsadziłem nowe oponki Bridgestone potenza s001 i jestem z nich strasznie zadowolony mogę z czystym sercem polecić każdemu. Jeszcze tylko w najbliższym czasie musze zrobić zawiecho bo na razie jest taki delikatny allroad :) No i jeszcze do tego doszło odświeżenie lakieru po ciężkiej zimie bardzo dokładne mycie plus pastowanie i maszynka od razu wygląda bosko :)

ac1d975ced6670e6med.jpg6b02d40846ccce71med.jpg4e67e5b678aa2813med.jpg945111cc0433bfb9med.jpg

68f9a6934b0dc859med.jpg5f470b7745d577f4med.jpg7ef96ecd417fcf53med.jpgea7b7a15d643485cmed.jpg40323c3c12c880edmed.jpga0f136c066943e3emed.jpg