Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Otwierająca się prawa szyba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Odkąd kupiłem moje :audi: to jak zamykam z pilota i jak potem chcę otworzyc samochód z pilota to prawa przednia szyba otwiera mi sie do połwy. Jest tak za każdym razem. Jak chcę zamknąc samochód a ta szyba jest otwarta to tez nie zamknie się tez do końca, zawsze zostaje z 1cm, dopiero jak przytzymam guzik w pilocie to się dosunie. Co może byc przyczyną ze tylko ta szyba tak wariuje???

[br]Dopisany: 08 Listopad 2007, 15:43 _________________________________________________Witam

Ostatnio rozebrałem boczek drzwi w celu usuniecia tej usterki. Niestety nic nie wskurałem. Proszę o pomoc gdzie szukac przyczyny w tych drzwiach. Gdzie moze być to zwarcie do masy? Pozdrawiam

Opublikowano

postaraj się nasmarować silikonem w sprayu prowadnice (przez rurkę po prawej i lewej stronie drzwi - bez rozbierania) - może to pomoże choć nie wiem czemu otwiera Ci się dopiero przy otwieraniu samochodu ( w B6 jak prowadnica jest brudna to okno się zamyka do końca a potem sama schodzi w dół)

Opublikowano

Witam.

Odkąd kupiłem moje :audi: to jak zamykam z pilota i jak potem chcę otworzyc samochód z pilota to prawa przednia szyba otwiera mi sie do połwy. Jest tak za każdym razem. Jak chcę zamknąc samochód a ta szyba jest otwarta to tez nie zamknie się tez do końca, zawsze zostaje z 1cm, dopiero jak przytzymam guzik w pilocie to się dosunie. Co może byc przyczyną ze tylko ta szyba tak wariuje???

[br]Dopisany: 08 Listopad 2007, 15:43 _________________________________________________Witam

Ostatnio rozebrałem boczek drzwi w celu usuniecia tej usterki. Niestety nic nie wskurałem. Proszę o pomoc gdzie szukac przyczyny w tych drzwiach. Gdzie moze być to zwarcie do masy? Pozdrawiam

ustaw kroncowe położenie szyby przytrzymujac na 3sec przycisk najpierw obnizajac w dół (wtedy przytrzymaj a pozniej odwrotnie do góry i przytrzymaj)

Opublikowano
  • Autor

domyslam się że chodzi o to aby jak szybę przednia bedę miał opuszczoną to jeszcze na 3s mam przytrzymac wcisnięty guzik na pilocie od alarmu a potem jak bedzie zamknięta to na 3s wcisnąc guzik do zamykania samochodu???[br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 18:15 _________________________________________________Na czym polega te ustawienie krańcowe ustawienie szyb i który guzik wtedy trzymać przez 3s