Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Poduszki nie da się zgasić,błąd ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,dzisiaj podłączyłem vaga bo chciałm zgasić poduche ,wyskoczyły takie błędy 588 Zapalnik poduszki powietrznej kierowcy - N95 a drugi to 655 Zapalnik napinacza pasażera - N154 nie da się zgasić,i co teraz? może ktoś miał taki problem czekam na jakiś odpowiedzi. :wink4:

Opublikowano

Zapalnik poduszki powietrznej kierowcy tu chyba jest winna taśma :mysli: przynajmniej one najczęściej padają

drugi błąd to coś związane z napinaczem- może wtyczka na samym napinaczu nie łączy, ale niech tu już się wypowie ktoś bardziej obeznany :wink4:

Opublikowano

Jak kolega wyżej napisał do sprawdzenia połaczenie poduszki i napinacza, kontrolka zapaliła się niedawno czy świeci odkąd kupiłeś furę?

Opublikowano
  • Autor

zapaliła się nie dawno, :rolleyes: jak dostać się do napinacza pasów? nie wiem jak ściągnąć tą osłonę zeby coś nie połamać

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :cool1:

Opublikowano

Pierwsze miejsce do sprawdzenia to wtyczka z jednym przewodem chyba jasno zielony która jest pod plastikiem gdzie otwierasz maske w aucie -wtyczka się wyróżnia

Opublikowano
  • Autor

będę szukał i sprawdzał wszystko po kolei,przypuszczam że taśmę szlak trafił bo ostatnio zdejmowałem kierownice,bo przymierzam się do przeszczepu z b7 :wink4:

Opublikowano

będę szukał i sprawdzał wszystko po kolei,przypuszczam że taśmę szlak trafił bo ostatnio zdejmowałem kierownice,bo przymierzam się do przeszczepu z b7 :wink4:

no nic się jej nie powinno stać, chyba że kręciłeś nią jak nie była założona kiera i nie wróciłeś do poprzedniej pozycji