gawey Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Czesc wszystkim pewnego razu zauwazylem ze podczas podnoszenia szyby nagle zaczela opadac na dol jakby napotkala opór musialem pokabinowac aby sie zamknela po kawalku i jakos poszla ale przestalem uzywac tej szyby, gdy mialem chwile czasu postanowilem zobaczyc czy widac cos wiecej po zdjeciu boczka jedyne co wpadlo mi w oko to lekko poszarpana linka musialem odwinac 2 druciki z linki teraz jest troszke lepiej ale nie jest tak jak ma byc, zgrzyta lekko podczas podnoszenia i czasem tez sie cofnie i tu pytanie czy wymiana linki rozwiaze sprawe no i najwazniejsze jak ja wymienic
sebo1607 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Też miałem podobny przypadek,z wymianą linki jest trochę kombinowania,ja kupiłem za 50zł cała ramkę drzwi z linką ze wszystkim i tylko zmieniłem i git
RafuZG Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 za dużo roboty przy wymianie linki, lepiej kupić na szrocie cały mechanizm
gawey Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 a czy od nowszej audiczki i sedana tez podejdzie ?
Rekomendowane odpowiedzi