mariuszsmietana Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 witam. dzis zabralem sie za wymiane swiec i kabli. w module zaplonowym mam uszkodzona kopulke. moje pytanko.... jak wyciagnac caly modul? jest gdzies przykrecony? prosze o pomoc ze wzgledu na brak kanalu a na dodatek mam instalacje. wiec ograniczony dostep:confused4: szukalem na forum ale ciezko znalezc cos na ten temat. prosze o pomoc. z gory dziekuje. ps silnik 1,6 95 rok. kopulka (zdjecie pogladowe): http://moto.allegro.pl/kopulka-zaplonu-audi-100-80-a4-a6-avant-coupe-i1389518513.html
wojtek26 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Na poczatek popraw temat. Po drugie cały apart jest przymocowany 1 nakretka po odkreceniu której bedziesz mógł wyjac cały aparat do góry ale nie wiem czy Ci nie bedzie przeszkadzał kol. ssacy.
mariuszsmietana Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 z tego co zauwazylem ta kopulka zamocowana jest na dwoch spinkach. powinienem ja wyjac bez ingerencji w aparat?[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 15:52_________________________________________________ok kopulka wymontowana. ledwo da sie ja wyjac. brak miejsca. aparatu na 100% nie wyciagniemy. zamykam temat
Rekomendowane odpowiedzi