adik1983 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 witam dzisiaj dobiegło mnie dziwne stukanie w tylnym lewym nadkolu tam gdzie jest tuba oryginalna w avancie otworzyłem schowek i zacząlem bujać autem i okazało sie że coś tam środku lata czy ktoś miał podobny przypadek jak to jest jutro musze zobaczyc co to jest ale nie wiem jak sie zabrać za rozebranie tyłu trzeba sciągnąć to poszycie żeby tam sie dostać od czeg zacząć
Gniady Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Znależć temat o rozbieraniu wnętrza bagażnika
andy_sky Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 a może to nie w tubie tylko pod nią jest pustka może tam coś wpadło
Szamek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 nie ma takiego tematu oj jest jest, sam kiedyś szukałem do wymiany amorów żeby rozebrać w bagażniku boczki-uwierz mi znalazłem wszystko opisane krok po kroku [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 10:48_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=72472.0;highlight=demonta%BF+boczk%F3w następnym razem użyj
Rekomendowane odpowiedzi